Krůček od vrcholu přehled
Libor Minařík , Josef Švub
![Krůček od vrcholu Krůček od vrcholu](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116224/krucek-od-vrcholu-gvX-116224.jpg?v=1480758696)
Kniha je nazvaná Krůček od vrcholu, protože jenom tolik Liborovi Minaříkovi - kulturistovi - k titulu mistra světa scházelo. Čtvrtý, třetí a dvakrát druhý. Dvakrát měl titul na dosah a dvakrát mu vyklouzl z rukou, přečtěte si proč a nejen to, dozvíte se spoustu informací o způsobu života, stravě kulturistů apod. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krůček od vrcholu. Přihlašte se a napište ho.
![Dera Dera](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/24250/dera-pGP.jpg?v=1541175345)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Poutavá kniha Libora Minaříka, který patřil před 30 lety ke světové špičce amatérské kulturistiky. Je to vlastně jeho životopis. Zde se mimo jiné dočtete jak to chodilo v komunistickém Československu v tak nevšedním sportu, jakým kulturistika bezesporu je.
Kniha Krůček od vrcholu v seznamech
v Mé knihovně | 1x |
Knihu jsem četl v roce 1996 a Libor Minářík zde udával mnohé dobré rady, jak s amatérskou kulturistikou a nárůstem svalové hmoty začít. Je to jinak jeho pěkná životní biografie, stejně jako je v knize popis mnoha kulturistů, se kterými se osobně na své životní cestě setkal. Je psaná čtivě. Kladně hodnotím.