Krůček po krůčku přehled

Krůček po krůčku
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536738/bmid_krucek-po-krucku-6622bbaeb79fd.jpg 5 44 44

Beth nikdy u ničeho nevydržela. Pustila k vodě tolik prací a vztahů, že si je ani všechny nepamatuje, a pořád ještě bydlí ve svém dětském pokoji. Ne že by se nesnažila dospět. Jen se jí zatím nepodařilo udržet si jinou povinnost než páteční posezení ve vesnické hospodě. Během jediného dopoledne se jí ale změní život. Beth se teď stará o svou pubertální neteř a tříletého synovce a obklopuje ji neznámý svět pohádek na dobrou noc, třídních schůzek a plyšových slonů. Nikdy ještě za nikoho – ani za nic – nebyla zodpovědná, takže to netrvá dlouho a dojde jí dech. Co když na to prostě nemá? S malou pomocí nejlepšího kamaráda Joryho (jejich vztah je samozřejmě čistě platonický…) a milého osamělého souseda Alberta se Beth rozhodne, že je načase to nevzdat. Je načase postupovat krůček po krůčku vpřed. Je to příběh o nalezení síly, kterou člověk ani nečekal, a kouzla tam, kde ho dříve neviděl.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

Stepping Up, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krůček po krůčku. Přihlašte se a napište ho.

Drahuska12
06.11.2024 5 z 5

Silný příběh, který zanechá hluboko ve vás stopu . Uvědomíte si jak je život křehký a jak se během minuty můžou obrátit vaše životy vzhůru nohama.
Knihu moc doporučuji, je to skvěle napsané :-)

Kamchaa
06.10.2024 5 z 5

Panejo, zhltnuto za večer, nemohla jsem se odpoutat. V podstatě od začátku do konce se mi chtělo brečet. Autorka příběh dokonale vykreslila. Moc doporučuju ale varuju - není to veselé čtení, je to smutný příběh

babystar
21.09.2024 4 z 5

Tak jsem si chtěla přečíst nějakou veselou romantiku, a to jsem se pořádně sekla. Ale nakonec nelituji, protože příběh Beth byl pěkný a poučný o tom, že všechno zlé je k něčemu dobré. Byla jsem svědkem přerodu mladé, nezodpovědné ženy, jejíž největší radostí bylo se opít do němoty, v ženu, která byla schopna se postarat o puberťačku, batole a celou domácnost své nemocné sestry. Dokonce pomohla starému sousedovi najít znovu chuť do života a i na tu romantiku došlo. Rozjezd příběhu byl pomalejší, ale nakonec to odsýpalo až k celkem dobrému konci. Doporučuji všem, co mají rádi příběhy o hledání dobrých mezilidských vztahů a smyslu života.

Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)

16.06.2024

Kniha Krůček po krůčku v seznamech

Sarah Turner
skotská, 1987