Čarodějnická škola přehled

Čarodějnická škola
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18181/kruhy-magie-i-carodejnicka-skola-18181.jpg 4 33 33

Kruhy magie série

1. díl >

Jako mladý panoš si Randal myslel, že se stane rytířem. A to až do té doby, než vešel do brány zámku temný čaroděj. Randal v sobě ke svému vlastnímu úžasu objevil, že je nadán zvláštní silou. Rozhodl se opustit bezpečný život rytířského pomocníka a stal se studentem čarodějnické školy. V době, kdy se pustil do studia tajemného umění, však Randal zjistil, že se vydal po cestě plné nebezpečí. Má nepřítele na život a na smrt a musí ho přemoci, než se z učně stane čarodějnickým tovaryšem...... celý text

Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

School of Wizardry, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarodějnická škola. Přihlašte se a napište ho.

Renda698
08.11.2020 5 z 5

nádhera krása

lucie.8
14.11.2017 5 z 5

Tuto knihu jsem poprvé četla, když mi mohlo být tak 12 nebo 13 let. Bylo to vlastně jedno z prvních fantasy, co jsem četla (spolu s Kronikou rodu Spiderwicků). Po deseti letech se mi kniha líbila, i když trochu jiným způsobem. Přesně jak píše pherenike8574, je škoda, že tuto sérii skoro nikdo nezná.
Za mě je trochu přešlap ta obálka, ale nenechte se odradit. Tady přesně platí "nesuď knihu podle obalu".

pherenike8574
14.09.2016

Strašně mě mrzí ,že tato série 6 knih není vůbec mezi lidmi známá. Děj knih je jednoduchý,ale přitom se při čtení vůbec nenudíte. Napětí, dobrodružství,magie. Knihy se mi opravdu líbily.

Kniha Čarodějnická škola v seznamech

magie