Krutá pravda přehled

Krutá pravda
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493519/bmid_kruta-pravda-ghL-493519.png 3 39 39

Myslíte si, že svou drahou polovičku dobře znáte? Eleanor se s policistou Alexem neměla nikdy potkat. Když ale Američanka přijde na policii nahlásit stalkera, jejich životy se změní. On doufá, že ji dokáže ochránit od všeho zlého. Ona zase doufá, že je její temná minulost dávno za ní. Dvě stě mil od nich bydlí mladý pár s nepříliš jistou budoucností. Christie ví, že Paul je solidní chlap, ale nemůže zapomenout na varování věštkyně: Nikdy nevěř svému manželovi. Dokáže Christie Paulovi zase důvěřovat? Jak oba zkoušku vztahu přečkají? Napínavý román sleduje životy dvou párů a jejich radosti, strasti, obavy, a hlavně nevyslovená tajemství, která jsou naštěstí dobře skrytá. Prozatím.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta

Home Truths, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krutá pravda. Přihlašte se a napište ho.

Pletynka
11.11.2024 2 z 5

Co říct.. asi nenadchne, ani neurazí. Krátké kapitoly ocenuji. Kniha byla fajn na začátku a přiznávám, že měla zajímavý konec, ale to všechno nějak mezi bylo příliš zdlouhavé a na můj vkus opravdu nudné. Těšila jsem se, až ji budu mít dočtenou.

evin84
09.11.2024 4 z 5

Musím říct, že tato kniha nebyla vůbec špatná. Takové propojení ke konci jsem nečekala. Krátké kapitoly mi velmi vyhovují, takže kniha se mi četla moc dobře a děj se mi taky líbil :-)

EvelynRose
13.07.2024 2 z 5

Dočetla jsem až do konce ale bylo to spíš takové rodinné drama než napínavý thriller.

Jedeme v tom spolu, Dokonalé léto a další knižní novinky (29. týden)

17.07.2022

Kniha Krutá pravda v seznamech