Lovec přehled
Tom Wood
Krycí jméno Tesseract série
1. díl >
Zapomeňte na Šakala. Zapomeňte na Viktora „Čističe“ Seznamte se s Tesseractem! Někdo se živí lovem lidí. Jenže jiní loví zase jeho… Je to nájemný vrah – muž bez minulosti a bez příjmení. Když se však jeho mise v Paříži tragicky zvrtne, Tesseract se náhle jako vypálená střela řítí přes čtyři kontinenty. Společnost mu přitom dělá jistá mladá dáma, příliš krásná, než aby se jí dalo věřit, a oba mají v patách nepřátele příliš mocné, než aby se jim dalo utéct. Příběh je nabitý napětím, sexappealem a smrští dech beroucích akcí. Mistři svého řemesla nedávají svůj život lacino, ať už jsou to zločinci nebo agenti ruských výzvědných služeb. Když jde o ztracený arsenál, který by mohl zničit svět, je možné úplně všechno. Kdo je tu padouch a kdo hrdina?... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2012 , MetaforaOriginální název:
The Killer / The Hunter, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se čte dobře jen akční scény jsou moc zdlouhavé jinak příběh jde dobře předvídat ale i tak některé věci malinko překvapí. Jinak je kniha hodně akční jako nějaký film z 90. Let minulého století.
už dlouho jsem nečetla tak kvalitní triller.Autor klidně strčí do kapsy zvučnější jména spisovatelů stejného žánru.Způsob zpracování je tak podrobný ,že máte pocit, že sledujete film.Velmi kvalitní překlad.Kniha je objemná ale hustě popsaná ,takže vám oči při čtení nepřeskakují hluchá bílá místa.Jó ,to byly časy!Doporučuji.Na své si přijdou muži.Jsou zde popisovány dosti podrobně zbraně
Kniha Lovec v seznamech
I z nájemného vraha se může stát kořist.
K tomu trochu tajných služeb, zrádce a boj o pozice.
Pořádná porce textu, dostatečné množství postav, dobře navazující děj a slušné finále.
Na začátku mohlo být o něco méně mrtvol (tam jsem se trochu bál, kam to povede).
Čtivé, na prvotinu nadstandardní.