Kryon 10 - Nové uspořádání přehled

Kryon 10 - Nové uspořádání
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344465/bmid_kryon-10-nove-usporadani-vMa-344465.jpg 5 3 3

Tato kniha se zabývá jednou z velkých otázek: při vší té nové duchovní energii – proč to právě teď vypadá tak špatně? A věnuje se také více tomu, jak se stát interdimenzionálním a jak dosáhnout esence mistrovství a vzestupu. Jedna z mých oblíbených kapitol je channeling o sebeúctě (kapitola 9), kde nám Kryon popisuje kroky, které nám s tímto velkým problémem pomohou. Obsah 1.Vzestup a síla lidského vědomí 2.A tak to začíná 3.Nové uspořádání 4.Vysvětlení spolutvoření 5.Co se to děje? 6.Na rovinu 7.Co je a co není nové 8.Zkušenost z Mt. Shasty 9.Sebeúcta 10.Frustrace – část I. 11.Interdimenzionální vesmír 12.Frustrace – část II. 13.Otázky a odpovědi Příloha A (jména vrstev DNA a jejich hebrejská výslovnost)... celý text

Literatura světová Duchovní literatura
Vydáno: , WIKINA

A New Dispensation: Plain Talk For Confusing Times (Kryon #10), 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kryon 10 - Nové uspořádání. Přihlašte se a napište ho.

sira
27.08.2019 5 z 5

Klasický Kryon se vším všudy:-) Praktické informace, inspirující poselství.. několik částí jsem si poznamenala, abych se k nim mohla vracet a to mám samozřejmě všechny knihy koupené, ale někdy se špatně hledají konkrétní informace. Koho oslovuje Kryonova poselství, bude opět nadšen jako já.

Kniha Kryon 10 - Nové uspořádání v seznamech