Démoni přehled
Kurtis Wiebe
Krysí královny série
< 3. díl
Jestli je něco horšího než prastaří bohové a konce světa, je to vlastní rodina. Krysí královny s tímhle problémem už nějakou dobu zápasí… a teď se musejí vrátit tam, kde všechny problémy vlastně začaly. Na magickou univerzitu, aby zjistili, co se vlastně stalo s otcem Hannah. Velké finále první série Krysích královen!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Démoni. Přihlašte se a napište ho.
Asi bych měl začít tím, že z "trilogie" má poslední díl nejhorší kresbu, která táhne knihu dolů. Ona i samotná zápletka je zase o stupeň horší, kdy tu máme kouzelnickou školu, řešíme rodinné trable... a máme tu draka, který dělá prohlídku vlastní jeskyně s pokladem a cpe se sladkostmi. Pokud by se měl každý díl přirovnat k jiné DnD kampani vytvořené Pánem jeskyně, byla tahle tou nejstupidnější.
Krysí královny 3: Démoni sú vyvrcholením prvej série. U nás sa pravdepodobne jedná o posledný diel, ktorý tu bol vydaný, ale ak máte chuť na humorné fantasy plné hlášok, nadávok a brutálnej akcie, rozhodne siahnite po sérii Krysí královny. Síce je tretí diel o úroveň slabší ako tie predošlé, aj tak sa však jedná o fajn uvoľnené čítanie.
Knižní novinky (37. týden)
08.09.2019
Kniha Démoni v seznamech
v Mé knihovně | 30x |
Neuvěřitelná slabota. Krysí královny jsem si docela oblíbil. Ano, sprosté to bylo jako kanál, ale opravdu mluvíte s kamarády jenom spisovně? Krásná kresba, zajímavé postavy, vtipné dialogy. Dvojka byla taková umírněnější, ale bavilo možná ještě víc. Ale tohle? Kresba je odporná, občas bych řekl až odfláklá, postavy se zase vrací k vyjadřování alá banda kůl dětiček, plno trapných a prázdných frází a příběh? O čem to mluvíte, prosím? Nic takového tady nevedeme. Celé je to takový neoriginální slepenec, kouzelnickou školou počínaje, drakem v jeskyni s pokladem konče. Nebavil jsem se a hrozně mě štvalo, že se nebavím. Popravdě, jestli byla kvalita taková i v dalších dílech, tak jsem rád, že česky jsme víc nedostali.