Krystaly pro cestu životem: 75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle přehled

nehodnoceno
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549804/bmid_krystaly-pro-cestu-zivotem-75-krystalu-pro-odblokovani-.jpg 0 0 0

Krystaly jsou mocné nástroje, ceněné pro své léčivé vlastnosti na fyzické, emoční a duchovní úrovni. Krystaly však dokážou více než jen léčit – lze je použít také k posílení, proměně a dosažení vašeho cíle. Tento nádherný průvodce vám ukáže, jak můžete používat krystaly k dosažení cílů, k překonání omezujících předsudků a k uvolnění síly, která je ve vás skryta. Certifikovaná léčitelka s krystaly Gemma Petherbridge vás provede procesem, při němž si nejprve určíte své duchovní, emoční a fyzické cíle a poté s využitím síly čaker najdete krystaly, které vás v jejich dosažení nejlépe podpoří. Ať už se jedná o nalezení lásky, zlepšení zdraví nebo spojení s vaším vyšším Já, tato kniha vám poskytne individuální krystalový plán, který vám pomůže uskutečnit vaše sny a stát se nejlepší verzí sebe samých.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: , CPress

Your Crystal Plan: 75 crystals to unblock your path and achieve your purpose

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krystaly pro cestu životem: 75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle. Přihlašte se a napište ho.

Zatím zde není žádný komentář.

Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)

24.11.2024

Kniha Krystaly pro cestu životem: 75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle v seznamech

krystaly

Autorovy knížky

2024  0%Krystaly pro cestu životem: 75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle