Krystaly pro cestu životem: 75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle přehled
Gemma Petherbridge
Krystaly jsou mocné nástroje, ceněné pro své léčivé vlastnosti na fyzické, emoční a duchovní úrovni. Krystaly však dokážou více než jen léčit – lze je použít také k posílení, proměně a dosažení vašeho cíle. Tento nádherný průvodce vám ukáže, jak můžete používat krystaly k dosažení cílů, k překonání omezujících předsudků a k uvolnění síly, která je ve vás skryta. Certifikovaná léčitelka s krystaly Gemma Petherbridge vás provede procesem, při němž si nejprve určíte své duchovní, emoční a fyzické cíle a poté s využitím síly čaker najdete krystaly, které vás v jejich dosažení nejlépe podpoří. Ať už se jedná o nalezení lásky, zlepšení zdraví nebo spojení s vaším vyšším Já, tato kniha vám poskytne individuální krystalový plán, který vám pomůže uskutečnit vaše sny a stát se nejlepší verzí sebe samých.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: 2024 , CPressOriginální název:
Your Crystal Plan: 75 crystals to unblock your path and achieve your purpose
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krystaly pro cestu životem: 75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)
24.11.2024
Kniha Krystaly pro cestu životem: 75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle v seznamech
Autorovy knížky
2024 | Krystaly pro cestu životem: 75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle |