Kto mi ide po krku přehled

Kto mi ide po krku
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366342/mid_kdo-mi-jde-po-krku-ycC-366342.jpg 4 71 71

Keď sa štrnásťročný Jace Wilson stane svedkom brutálnej vraždy, jeho život sa obráti naruby. Z obyčajného tínedžera je zrazu korisť, ktorú nemilosrdne prenasledujú dvaja sociopatickí zločinci. Jace sa musí dobre skryť, v podstate sa stratiť bez stopy, a tak pod falošnou identitou odchádza hlboko do hôr v Montane, kde sa zapojí do výcvikového programu prežitia v divočine pre problémové deti. Vrahovia, známi ako bratia Blackwellovci, sa však nezastavia pred ničím. Neváhajú zabiť každého, kto sa im pripletie do cesty, a metodicky postupujú vpred. Čas nezadržateľne letí, hory zachváti požiar a tí, čo idú Jaceovi po krku, sú čoraz bližšie…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Plus
Originální název:

Those Who Wish Me Dead, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kto mi ide po krku. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (27)

dencazrnu
30.05.2023 5 z 5

Prostředí montanského lesa s kombinací hor si dokonale zamilujete a fakt, že za každým stromem může čekat vrah vás tak nakopne, že nebudete moci knihu odložit. Vůbec nechápu, že se o tomhle skvělém thrilleru tak strašně málo mluví. Já osobně tuhle knihu označuji za jednu z nejlepších, co se mi dostala do ruky. Bylo to čtivé, napínavé a místy bych chtěla hlavní hrdiny varovat, že se zrovna chystají udělat osudovou chybu. Prostě jsem ten příběh prožívala do posledního detailu.. :-D Všem milovníkům thrillerů tuhle knihu určitě doporučuji a zaručuji, že s ní nešlápnete vedle!

rumund
05.12.2022 4 z 5

Tak tohle bylo fakt dost dobrý. Napínavé od začátku až do konce. Myslím, že tento docela mladý spisovatel, má velikou budoucnost. A zjistil jsem, že byla kniha i zfilmována, tak to jdu hned zkouknout.


Krchnaida
28.12.2021 4 z 5

(SPOILER) Bylo to dobré čtivo, napínavé. Konec jsem hltala, div řádky nepřeskakovala. Strašně moc mě mrzí ztráta Hannah. Hlavní hrdinové sympatičtí, vrahouni a jejich “klidné” dialogy mě neskutečně vytáčely :-D, ale do příběhu se to hodilo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (2.1. - 14.1.)

02.01.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (2)

2015 - YALSA Book Awards (Alex Award)
2015 - Barry Award (Best Thriller)


Kniha Kto mi ide po krku v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených84x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených9x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech4x