Ďáblův deník přehled

Ďáblův deník
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527255/bmid_dabluv-denik-6564ddae586ba.png 4 51 51

Kuba Sobański série

1. díl >

Pouze velcí dokážou uskutečnit své touhy. Já jsem ten největší. Vítejte v mém dokonalém světě. Jmenuji se Kuba, je mi dvaadvacet let a mám všechno, co byste mohli mladému klukovi závidět – krásnou přítelkyni, podkrovní byt v Krakově, sportovní auto a studium, které mě má v budoucnu vynést mezi právnickou špičku v celé zemi. A mám ještě něco Temné tajemství, které se dozví jen málokdo. A cenou za jeho odhalení je smrt. Nedokážu odolat svým touhám. Dělám to, na co se někteří lidé bojí vůbec pomyslet a jiní o tom tajně sní. Jsem sériový vrah, lidský odraz ďábla. Jsem něco víc než ostatní. Chodím mezi vámi, aniž byste tušili, že den, kdy se se mnou poprvé setkáte, může zahájit odpočet posledních okamžiků, které vám na tomto světě zbývají. Předkládám vám svůj deník. Jakmile si ho přečtete, nic už nebude jako dřív. Odvážíte se?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta

Pamietnik diabla, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ďáblův deník. Přihlašte se a napište ho.

marekB78
30.11.2024 5 z 5

Mě to bavilo. Zajímavá myšlenka napsat knihu z pohledu vraha. Jen ten konec mě trochu zklamal.

Hella
10.07.2024 3 z 5

Mám rozporuplné pocity: Ano, první půlka byla svižná a velmi čtivá. A netvor to ještě nerozjel ve velkém. Ale ve druhé polovině jakoby se příběh zadrhl, ztratil na poutavosti a začalo vám víc a víc vadit číst o psychopatické zrůdě. A přesně jak píší přede mnou Aghatte a Tereza137, příliš mnoho šťastných náhod, příliš mnoho zlaté mládeže a příliš mnoho sexuálních scén příběh degradují na průměrné dílko.
Na DK aktuálně 77%.

Aghatte
05.07.2024 1 z 5

Mám dosti rozporuplné pocity.
Jak píšou všichni, námět dobrý, napsat knihu z druhé strany.
( Ale zase žádný velký nápad to není, bylo to tu už spoustakrát, např. Nekonečná noc od ACH, ta je naprosto dokonalá. )

Ale nečte se vůbec dobře.
Hlavní postavy velmi odosobnělé, všichni, nejen řádící psychopat.
Všichni mají peníze, všichni chlastají, fetují, lžou a manipulují.
Studují na vysokých školách a budou z nich vážení občané.
Julie, coby Královna krásy, je jen sebestředné stvoření, které člověk nevěří ani pozdrav. Její "miluji Tě" je stejné jako "brýdééén".
Kuba, coby Řezník, je tak plochý, že mu člověk nevěří ani tu chladnokrevnost, ani tu potřebu zabíjet.
Důvod, proč vlastně musel zabíjet, to už bylo pro mě hodně za čarou,
a čím jsem starší, tím, hůře snáším popisy násilí. A že ho zde bylo, případ od případu barvitěji vykresleno. Poslední popis videa z místa činu už byl opravdu pro silné nátury.
Nikdy bych si knihu nekoupila a nikomu bych ji nedoporučila.
Vracím do knihovny a doufám, že brzy v mysli vytěsním, po dalších dílech už ani koukat nebudu.
Chudák autor, když má takovou fantazii, jak může vůbec usnout.

A teď musím najít nějaký úplně obyčejný příběh z našich luhů, kde se mají všichni rádi a vůbec nic se nestane.
Pro vyrovnání duše.

Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024

Kniha Ďáblův deník v seznamech