Kublanka vaří doma - Přes 70 důvodů, proč vařit doma přehled
Blanka Kardová , Jakub Kard
Rodina – dokud ji tvoří dva, dá se jídlo řešit všelijak a klidně hřešit každý den. Ale co když přijdou děti? Zapomenout na restaurace a kvalitní jídlo a spoléhat se pouze na špagety s kečupem? Naše odpověď zní jednoznačně NE! Autoři blogu Kublanka vaří doma Jakub a Blanka Kardovi vám přinášejí přes 70 skvělých receptů, které prošly nejen přísným testováním jejich dětí, ale zároveň dostaly zelenou i od zmlsaných rodičů. Užijte si společné rodinné vaření a potom vše s láskou snězte – protože láska přece prochází žaludkem!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kublanka vaří doma - Přes 70 důvodů, proč vařit doma. Přihlašte se a napište ho.
Souhlasím s domihruzovou. Kuchařek mám opravdu hodně a na tuhle jsem se těšila, už jen díky webu, ale výsledek je úplný opak. Ani se do toho neměli pouštět, raději nic než nutně něco.
Když čtu komentáře pod sebou, tak mi přijde, že jsem snad jediná, kdo se jen nepodíval na obrázky a kvalitu papíru, ale do receptů se i začetl a některé vyzkoušel.
Když srovnám web a kuchařku, tak je to jak nebe a dudy, jako by to snad ani nebylo dílo tvůrců webu.
Recepty jsou zvláštní, některé ani nelákají k vyzkoušení, což by měl být hlavní cíl kuchařek. K receptům chybí i návrh na přílohy, dipy nebo omáčky.
Což takhle polovinu hlávky grilovaného zelí?
Zůstávám fanoušek webu a knihu uklízím.
Kniha Kublanka vaří doma - Přes 70 důvodů, proč vařit doma v seznamech
Nádherně zpracovaná kuchařka. Krásné fotky, dobře popsané recepty.
Bohužel dvojici sleduji na netu a přijde mi, že do knihy nevybrali nejlepší recepty.