Kuchařka - Speciality teplé kuchyně přehled
Zdeněk Roubínek
nehodnoceno
V knize jsou zařazeny recepty na guláše, různé závitky, plněné kapsy a měšce, rolády, mletá masa, speciality ze všech druhů výsekových mas, drůbeže a ryb, různé pochoutky pro rychlé pohoštění, teplé moučníky a na závěr kapitola o přílohách. Navazuje na knihu Kuchařka - Minutky.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuchařka - Speciality teplé kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kuchařka - Speciality teplé kuchyně v seznamech
v Knihotéce | 2x |
Autorovy další knížky
1992 | Moderní pomazánky pro každou příležitost |
2000 | Rychlé pokrmy a lákavé pohoštění |
2005 | Saláty pro každou příležitost |
2006 | Labužnická kuchařka |
1998 | Kuchařka - Nové pomazánky |