Kuchařka - Speciality teplé kuchyně přehled
Zdeněk Roubínek

V knize jsou zařazeny recepty na guláše, různé závitky, plněné kapsy a měšce, rolády, mletá masa, speciality ze všech druhů výsekových mas, drůbeže a ryb, různé pochoutky pro rychlé pohoštění, teplé moučníky a na závěr kapitola o přílohách. Navazuje na knihu Kuchařka - Minutky.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuchařka - Speciality teplé kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kuchařka - Speciality teplé kuchyně v seznamech
v Mé knihovně | 2x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
1992 | ![]() |
2000 | ![]() |
2005 | ![]() |
2006 | ![]() |
1998 | ![]() |