Kukačka přehled

Kukačka
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/551999/bmid_kukacka.jpg 5 83 83

Marek Wolf série

V Bratislavě byla zavražděna žena bohatého plastického chirurga. Její muž je nezvěstný a v luxusní vile, kde objevili tělo, zůstaly jen dvě adoptivní děti. Sourozenci svorně tvrdí, že nic neslyšeli ani neviděli. Vyšetřování se ujímá kapitán Marek Wolf, který postupně odkrývá rodinná tajemství vedoucí k odhalení sadistického vraha. Když se však začne domnívat, že je na správné stopě, v případě náhle začnou přibývat oběti… Wolf se však vedle šetření musí vyrovnat i s dalšími problémy. Vztahy na krajském ředitelství jsou na bodu mrazu. Může za to odvolání Karola Luptáka z funkce ředitele. Ten má pocit, že selhal jako muž, selhal jako šéf, ale stále je dobrý vyšetřovatel. A má-li nějakou šanci všechno napravit, musí se odrazit právě od toho.... celý text

Detektivky, krimi Thrillery Literatura slovenská
Vydáno: ekniha , Metafora

Kukučka, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kukačka. Přihlašte se a napište ho.

Kreqina
21.01.2025 4.5 z 5

Velmi poutavě napsáno. Sice jsem vraha tipla skoro od začátku, a pro ty, kdo čtou rádi thrillery a detektivky, to také nebude těžké uhodnout, ale i tak to bylo velmi napínavé.... SPOILER Tady by se hodila věta: Vrahem je "zahradník". V knize se o něm jakože nic moc nepíše, je nenápadný a pak na posledních stranách - PRÁSK BUM, je to ON!! Ale chyběl mi tam více dopracovat motiv, připadal mi odbytý.

jitka7326
21.12.2024 5 z 5

Odsýpající detektivka s mnoha postavami a jejich příběhy.vraha jsem neodhadla ale nejsem detektiv.budu se těšit na další díly.

lalela
19.12.2024 5 z 5

Třikrát jsem odhalila vraha, bohužel pokaždé někoho jiného. Tato kniha vás opravdu nenechá v klidu. Neměla jsem stání, chtělo se mi číst dál a dál, když jsem se pročetla ke konci, byl to blesk. Všechny postavy jsou tajemné, všechny něco tíží, všechny mi sedly. Prostě detektivka, která má všechno, co má správná detektivka mít. Těším se na další knížky.

Neklidná růže a další knižní novinky (38. týden)

13.09.2024

Kniha Kukačka v seznamech