Kulka přehled

Kulka
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/298379/bmid_kulka-bVL-298379.jpg 4 965 965

Když profesorku francouzské literatury Caroline začne pobolívat zápěstí, ani v tom nejdivočejším snu by ji nenapadlo, že preventivní magnetické rezonance odhalí kulku v oblasti krčních obratlů… Šokovaná Caroline se následně dozvídá, že je adoptovaná, protože její biologické rodiče zastřelili v Atlantě, když jí byly tři roky. Ona sama byla postřelena také, ale přežila. Pachatel nebyl nikdy dopaden. Caroline tedy vyhledá novináře, který o vraždě kdysi psal. Ten jí navrhne, že s ní udělá interview, což by mohlo přitáhnout pozornost veřejnosti, aby se o své minulosti mohla dozvědět více. A opravdu, Caroline se začínají ozývat pamětníci – bývalí sousedé, policista, jež případ vyšetřoval či otcův kamarád. Jenomže i vrazi čtou noviny…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

The Bullet, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kulka. Přihlašte se a napište ho.

marketabo
01.09.2024

Já jsem z knihy byla nadšená, přečetla jsem ji jedním dechem. Konec byl sice předvídatelný, ale neodradilo mě to od čtení. Ráda doporučuji tuto knihu dál, na jednu stranu oddechovka, na druhou vás nenechá v klidu.

PREBURDA
06.05.2024 5 z 5

Originální obálka knihy, která mě zlákala, i originální téma knihy. Knížka o strachu. Příběh začíná naprosto nevinně, zdravotní problémy a následné vyšetření.........roztáčí kola klidného života jedné rodiny a sním spojené zatajované informace, které nenechávají hlavní aktérku v klidu a začne pátrat sama až do extrému. Čtivé, krátké kapitoly, konec překvapivý. Doporučuji

blebuska
23.03.2024 5 z 5

Čtivá, napínavá, konec nečekaný, doporučuji

Kniha Kulka v seznamech

v Přečtených1 361x