Kůň jménem Zázrak přehled
Zuzana Holasová
Kůň jménem Zázrak série
1. díl >
Milovníci koní a koňských příběhů, zbystřete! Na scénu přichází jezdecká škola Oharek, a není to škola ledajaká. Rozlehlý statek, v kterém sídlí, skrývá nejedno tajemství. A právě sem přijíždí na prázdniny třináctiletá Ema s mladším bratrem Mikym. Spolu s ostatními účastníky kurzu chce nejen složit jezdecké zkoušky, ale i rozluštit záhady a přízračné pověsti obestírající dům, přilehlé louky či nedaleký zámeček. A především zachránit ohrožené koně, i kdyby to mělo být skutečně nebezpečné! Zdroj: www.neoluxor.cz... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kůň jménem Zázrak. Přihlašte se a napište ho.
Krásný příběh o koních pro malé holky. Když kniha v roce 2009 vyšla, tak jako prodavačka v knihkupectví Albatros jsem si jí ráda četla na pokračování. Po letech jsem si zopakovala. Jaké bylo nadšení když jsme knihu objevila v knihobudce, teď jí nadšeně čte starší dcera (9 . letá holčička).
Krásný příběh, tak pro desetileté dívky nádhera. Mě je sice víc, ale i tak se mi kniha vcelku líbila. Byla sice kolikrát hodně naivní, ale pořád to má nějakou úroveň.
Kniha Kůň jménem Zázrak v seznamech
2013 | Popoupo aneb Podivuhodná pouť pouští |