Kunhuta Přemyslovna: Vynucený sňatek českého a polského království přehled

Kunhuta Přemyslovna: Vynucený sňatek českého a polského království
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229923/bmid_kunhuta-premyslovna-vynuceny-snatek-5iv-229923.jpg 4 47 47

Václavovi II. se podaří převzít vládu nad českým královstvím a nutně potřebuje své mocenské postavení upevnit, a tak požádá sestru Kunhutu, aby se provdala za krutého Boleslava, polského knížete z významného rodu Piastovců. Zdrcená Kunhuta bratrovu přání vyhoví, ovšem za jediné podmínky – že ji do Polska bude doprovázet její milovaný Ondřej.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kunhuta Přemyslovna: Vynucený sňatek českého a polského království. Přihlašte se a napište ho.

Carol1122
02.10.2022 5 z 5

Romantizovaný příběh o princezně Kunhutě Přemyslovně, dceři Přemysla Otakara II., který vám utkví v paměti daleko lépe než z hodin dějepisu :) Rozhodně doporučuji i další knihy skvělé paní autorky, která příběhy středověkých princezen píše opravdu velmi čtivou a poučnou formou.

Vera.rrr
08.08.2021 5 z 5

Opět úžasná, velice čtivá a super napsaná kniha - jako všechny knihy od této spisovatelky - velice doporučuji přečíst - zvláště těm, kteří milují historii a romantiku

VendulaB
25.03.2021 4 z 5

Jednoduchý, čtivý, romantický příběh. Trochu historie, trochu lásky. Stejně jako ostatní knihy autorky - dobrá oddechovka.

Kniha Kunhuta Přemyslovna: Vynucený sňatek českého a polského království v seznamech