Kurz otcovství: Manuál od muže pro chlapy přehled

Kurz otcovství: Manuál od muže pro chlapy
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503322/kurz-otcovstvi-manual-od-muze-pro-c-Wpg-.JPG 4 2 2

V této knize najdou muži cenné rady, tipy a triky, jak zvládnout roli čerstvého otce. Kniha vznikla na základě Kurzů otcovství, jež autoři pořádají pro nastávající tatínky. Zahrnuje poznatky odborníků, ale i praktické zkušenosti rodičů, kteří se často metodou pokusů a omylů vyrovnávali s novou skutečností - totiž že už nejsou jen dvojice partnerů, ale rodina. Nastávající tatínek třeba jen pouhým letmým pročtením získá přehled o tom, co čeká jeho vyvolenou během těhotenství, porodu a šestinedělí. Naučí se, jak řešit dosud neznámé situace a připravit se nejen na příchod miminka, ale i na velkou životní změnu, která právě nastává. Kurz otcovství pomůže vyhnout se drobným nedorozuměním a chybám, jimiž si prošli jiní tatínci. Takto poučený muž se pak sám rozhodne, jakou cestou se vydá. A je na něm, jestli využije všechno, nebo si vybere jen to, co se mu hodí. Jedno je ale jisté: Kurz otcovství všem tatínkům v očekávání zásadně usnadní život!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kurz otcovství: Manuál od muže pro chlapy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

beer.veronika
28.12.2023 4 z 5

Jako matka prvorodička jsem tuto knihu pořídila pro přítele.
je zde stručně popsáno, čím vším matka v době těhotenství a porodu prochází a s čím by měli být moderní chlapi obeznámeni.
Mužům knihu doporučuji, příteli se líbila a dala mu nadhled (a hlavně tipy).

Limonadovyjoe
31.12.2022 4 z 5

Za mě - jako nastávající maminku skvělá kniha. Plná informací a užitečných tipů včetně těch praktických - například jak si natrénovat cestu do porodnice s co všechno zjistit.

Navíc celá ta stránka toho, jak pečovat o ženu v průběhu celého těhotenství a po porodu, čemu se věnovat, jak udělat radost .. kdyby tohle přečetlo více chlapů, bylo by méně nešťastných žen na mateřské.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kurz otcovství: Manuál od muže pro chlapy v seznamech

v Přečtených5x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x

Autoři knihy

Tereza Šefrnová
česká, 1980
Jan Hájek
česká