Kúsok nádeje: Bufet príbehov 2023 přehled

Kúsok nádeje: Bufet príbehov 2023
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/551912/bmid_kusok-nadeje-bufet-pribehov-2023.png 5 1 1

Vítame ťa v Bufete príbehov! Naše menu je rôznorodé a starostlivo zostavené pre všežravcov aj skutočných gurmánov. Máš chuť na niečo sladké, pikantné, či krvavé? Máš to mať. Ježia sa ti pri romantike vlasy? Mysleli sme aj na to – každý príbeh sme doplnili o výstrahu pred alergénmi. Vďaka tomu si u nás vždy vyberieš to pravé orechové... pokiaľ teda nemáš alergiu práve na orechy. Začítaj sa do príbehu modranskej vinárky, navar z dvanástich druhov exotického mäsa a zisti so špeciálnou jednotkou vojakov, prečo zima tento rok opäť neprišla. Príbehy z nášho bufetu sú krátke, výživné a každý je iný. Niekto- rých našich kuchárov už poznáš, o iných budeš ešte určite počuť. Jedno však majú spoločné — všetci pre teba navarili skutočné delikatesy. Dobrú chuť ti želajú Spisopriatelia!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kúsok nádeje: Bufet príbehov 2023. Přihlašte se a napište ho.

jakeerko
předevčírem 5 z 5

Zo súťaže pre začínajúcich autorov môže vzísť niečo naozaj hodnotné. Ľudia, z ktorých väčšina len objavuje čaro písania, dokážu napísať moderné mikropoviedky - ktoré vás oslovia viac, než diela literárnych rutinérov. Jednu poviedku prečítate do desiatich minút, čo robí zo zborníka adepta na ideálne "záchodové" čítanie. Našťastie, Kúsok nádeje je možné čítať kdekoľvek.

Kniha Kúsok nádeje: Bufet príbehov 2023 v seznamech