Hledači pokladů přehled

Hledači pokladů
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202428/bmid_kustek-6-hledaci-pokladu-202428.jpg 5 55 55

Kůstek série

Bratranci Kůstkovi, babča Ben a Trnka konečně přicházejí k městu Atheia, kde se setkávají se starými přáteli a chystají se k boji proti Pánu kobylek. Jenže i nepřítel stále sílí... a stejně tak děsivé Trnčiny vize. A jakoby to nestačilo, získává Podfa Kůstek pocit, že ve městě je skryté zlato a je pevně rozhodnutý ho najít.

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

Bone 8: Treasure Hunters, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hledači pokladů. Přihlašte se a napište ho.

Nezletilci
01.09.2022 4 z 5

Takto sérii Kůstek čte Nezletilá kritička Zorka (10 let), celou recenzi najdete ve FB skupině Nezletilí kritici: "Nejlepší mi přišel 7. a 8. díl. Brzy vyjde 9. díl. Moc se mi líbí, že každý z bratranců je jiný a že jsou v příběhu i jiné postavy. Například dívka Trnka, její babička babča, Ben a Lucius Dolejší, co vlastní hospodu U sudu v Sudové. Jsou tam i vesničané a příšery jako krysáci a hodní draci, tedy velký rudý drak. Příběh je vtipný, a když se nad ním zamyslíte, uvědomíte si, že je i hodně propracovaný a také moc hezky ilustrovaný. Komiks má věkové doporučení od 8 let, ale doporučuji ho všem věkovým kategoriím dětí, které už umějí číst. Menší děti, které číst neumějí, si mohou prohlížet obrázky a poprosit rodiče, aby jim kapitolu přečetli."

SeanFifield
02.12.2019 5 z 5

Ted je asi nejgeniálnějšé kresba v tomto příběhu. Věci se hnuly a příběh se žene do finále. Cestou ještě jedno potěšení pro Podfukáře, jeden pklad a spousty sranda na pokraji vyhlazení.

katallinka
27.06.2019 4 z 5