Ostrozub, vládce Východního Pomezí přehled
Jeff Smith
Už čtvrtá kniha oceňované komiksové fantasy série. Kůstkova cesta pokračuje… V tomto díle Kůstka najdete hned dvě komiksové knihy: Ostrozub, vládce východního pomezí a Starcova jeskyně. A všechno se komplikuje. Na krk Kůstkům se pověsí krysáčí mládě, do cesty se jim postaví obří šelma, prastaré chrámy, bitvy i samo snění – a vrací se i Králpes, vůdce krysáků. Schyluje se k velké válce… a k jednomu tajnému obřadu ve svitu měsíce. Zásadní tajemství budou odhalena – a někdo přitom může přijít o život.... celý text
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2013 , CrewOriginální název:
Bone Volume Five: Rock JawMaster of the Easten Border and Bone Volume Six: Old Man´s Cave, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostrozub, vládce Východního Pomezí. Přihlašte se a napište ho.
Jo, jo a jo, další skvělá cernobílá jízda!!! Rozděleno na dva příběhy. Vrátil se humor a smysl pro lásku. Švanda je borec a všichni Kůstkové se snaží aby byl příběh perfektní. Já si to užíval. Za mě jednoznačně pět hvězd.
Za mě jeden z těch slabších dílů. Ale to nic nekazí na mém celkovém dojmu ze série Kůstek. Ostrozub, který je v téhle knize docela velkou rolí, je krásně nakreslen a mé malé já ještě několik týdnů po dočtení téhle části po svých sešitech ve škole čmáralo cosi, co se zdánlivě přibližovalo právě tomuto zvířeti. Jsem spokojen s tím, jak se děj této knihy nádherně přelévá do děje následujících dílů.
Kniha Ostrozub, vládce Východního Pomezí v seznamech
2010 | Útěk z Kůstkova (01) |
2011 | Oči bouře |
2015 | Velké kraví dostihy (01/II) |
2012 | Čas zabíjet draky |
2018 | Útěk z Kůstkova (barevné vydání) |
opět skvělí díl. Úžasně jsem se pobavila.
Oddychovka. Doufám že budou vycházet další a další díly.
jen mi trochu vadí že v příběhu nebyla ani jednou trmka ale jináčdobrý.