Strach na planetě Kvara přehled
Ludmila Freiová
![Strach na planetě Kvara Strach na planetě Kvara](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127437/bmid_strach-na-planete-kvara-cnK-127437.jpg?v=1598120868)
Román Strach na planetě Kvara se odehrává na planetě před osmi staletími kolonizované pozemšťany. Planeta je však ohrožována neznámými mutacemi a autoritativní nadvládou centrálního počítače. Román líčí hnutí mladých lidí, kteří se rozhodnou počítač zničit. Nevědí, že ve skutečnosti vládne tzv. Kabinet, dvanáct mocných, kteří se za počítač schovávají. První část o planetě Kvara (později napsané).... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strach na planetě Kvara. Přihlašte se a napište ho.
![tenax tenax](https://www.databazeknih.cz/img/users/40_/40651/40651-mER.jpg?v=1500291988)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Jako první díl zajímavý rozjezd, i když trochu zdlouhavý. Spousta nakousnutých věcí, které nejsou vysvětleny.(kdo byl ve skutečnosti Adam, jak je to s centrálním počítačem). Když jsem to kdysi četl, netušil jsem, že na pokračování budu čekat další čtyři roky.
Kniha Strach na planetě Kvara v seznamech
v Mé knihovně | 33x |
1982 | ![]() |
1980 | ![]() |
1977 | ![]() |
1986 | ![]() |
1990 | ![]() |
K tomuhle jsem se dostal, když mi bylo kolik... Deset let? Jedna z věcí, která mi udala směr, co budu chtít číst. Super sci-fi, které se obejde bez stříleček a podobných věcí.