Květové esence dr. Bacha, pozitivní emocionální kvality čaker přehled

Květové esence dr. Bacha, pozitivní emocionální kvality čaker
https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94687/kvetove-esence-dr-bacha-94687.jpg 4 1 1

Tato kniha nabízí chápání květových esencí dr. Bacha ve vztahu k pozitivním emocionálním kvalitám čaker. Poskytne tak užitečný nástroj pro učení jak pro dobře kvalifikovaného profesionálního experta, tak i pro mnoho lidí, kteří se zajímají o květové esence dr. Bacha a trochu se obávají stanovovat diagnózu, zvláště když právě pro jejich problém není esence okamžitě zřejmá. Tato technika, která se zaměřuje na pozitivní kvality systému čaker a nesoustřeďuje se na negativní stavy, jim umožňuje z těchto úžasných esencí získat maximální prospěch.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Dr. Bach´s Flower Remedies , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Květové esence dr. Bacha, pozitivní emocionální kvality čaker. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Janka7
21.06.2021 4 z 5

Dr. Bach objevil možnosti léčení 38 esencemi z bylin. V této knize jsou esence rozděleny do skupin dle čaker. U každé jsou pozitivní afirmace, negativní emoční stav a pozitivní stav po léčení bachovými esencemi. Je to popsáno jednoduše, jasně a pozitivně a tedy mile.
Esence jsou rozděleny do 7 skupin dle čaker. Philip Salmon a Anna Jeoffroy, autoři, mají za sebou více než 45 let zkušeností z praxe a mají z čeho čerpat. Na každé straně je i zobrazená daná bylina.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Květové esence dr. Bacha, pozitivní emocionální kvality čaker v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst1x

Štítky knihy

čakry

Autoři knihy