Kým sa s tebou rozlúčim přehled

Kým sa s tebou rozlúčim
https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69203/bmid_kym-sa-s-tebou-rozlucim-RUn-69203.JPG 4 97 97

Detektívka z lukratívneho prostredia architektov. Vnučka bývalého kongresmana, ktorú vychováva po smrti jej rodičov starý otec, príde na to, že muža ktorého milovala, vôbec nepoznala...

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

Before I Say Goodbye, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kým sa s tebou rozlúčim. Přihlašte se a napište ho.

jarkaska
18.10.2024 4 z 5

Po delší době jsem zase sáhla po knize od této autorky, nebylo to špatné. Konec jsem tušila. Jelikož jsem hlídala nemocnou vnučku, tak se prohlížely nebo četly knihy co si přinesla. Druhou polovinu knihy jsem pak přečetla bez překážek.

ArwenAragorn
12.06.2023 4 z 5

75%

..."Člověk, který chladnokrevně vyhodí do vzduchu loď s několika lidmi na palubě, se nezastaví před ničím. Pokud mu bude hrozit odhalení, bude schopen vraždit znovu."
____________________________________________________________________________________________
Pěkná detektivka na jedno odpoledne. Trošku víc předvídatelná. Doporučuji!

čef
19.02.2023 4 z 5

Nad příběhy paní autorky raději příliš nepřemýšlet a lépe je se nechat volně vést k zdárnému konci. Nebudete se potom divit jak naivní je NYPD, hrdinka a vůbec většina postav. Takže nohy do tepla, hlavu do klidu a užívejte ticha trochu duchařského příběhu.

Kniha Kým sa s tebou rozlúčim v seznamech