Hořkosladký život přehled
Lauren Conrad
L.A. Candy série
< 3. díl
Jane Robertsová je už opravdová celebrita – má VIP manýry, luxusní šaty a vrhá hvězdné pohledy. Také má za sebou bulvární skandály, falešné kamarády a vytrvalé paparazzi v zádech. Po první sezóně v reality show se něčemu přiučila a teď se pokouší obklopovat jen lidmi, o kterých ví, že ji mají rádi pro ni samotnou a rozhodne se dát si oddech od kluků, protože ti jí jen přidělávají problémy. Pak se ale objeví Caleb, její kluk ze střední školy a Braden, tajná láska z L. A., jeden hezčí a milejší než druhý, takže připomenout si pravidlo o žádných klucích, stojí Jane dost úsilí.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , CooBooOriginální název:
Sugar and Spice, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hořkosladký život. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem přečetla kvůli čtenářské výzvě. Není to moje parketa, pubertu (zde i zastydlou) mám za sebou desítky let. Ale s mými životními postoji bych tenhle způsob života nepochopila ani v té pubertě. Děj skoro není, celé je to jen o střídání milenců.
Další díl se nesl ve stejném duchu jako ten předešlý. Jestli se něčemu nedivím, tak to byl Braden, přišel mi až moc chytrý na to, aby chtěl s Jane nějaký vážný vztah. Naprosto nezajímavá kniha, natože měla barvitě popisovat tzv. Hollywood.
Kniha Hořkosladký život v seznamech
Los AngelesAutorovy další knížky
2011 | L. A. Candy |
2011 | Malé sladké lži |
2012 | Hořkosladký život |
Pro mě mnohem lepší díl, než předešlý. Opět čtivá a příjemné počtení se zajímavými zápletkami. A ten konec jsem opravdu nečekala. Skvělé zakončení a jsem ráda, že jsem si tuto trilogii přečetla. Už dlouho jsem nečetla něco takového, co by mě vtáhlo do děje.