Labyrint přehled

Labyrint
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202160/bmid_labyrint-sq8-202160.jpg 4 82 82

Psychologický thriller. Jedenáctiletá Magda zmizela z domova, když její rodiče Asa a Martin večeřeli v nedaleké restauraci. Martin odevzdaně čeká na výsledky vyšetřování, ale Asa se pouští do zoufalého pátrání na vlastní pěst. I Martinův kolega Tom, zdrcený z rozchodu s Katjou, hledá stopy vedoucí k Magdě, zatímco Katja chce začít nový život v New Yorku. Všichni čtyři však mají svá tajemství a ta brzy vyplují na povrch.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Brána

In i labyrinten, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Labyrint. Přihlašte se a napište ho.

Artep25
23.10.2021 4 z 5

Ano bylo to hodně o psychologii a vnitřních bojích postav ,ale záměr autora si myslím byl, formou střídání minulosti a současnosti nám dát příběh ,který se chová ,jako cesta labyrintem a když budete pozorně číst na konci knihy se dozvíte co se vlastně stalo, i když autor to vlastně nenapsal a na nikoho neukázal prstem .

WaN635
10.01.2021 2 z 5

Bohužel se opět ukázalo, že já a seveřani si moc nerozumíme :( . Zatím jsem nenarazila na autora ze severní Evropy, který by mě zaujal. Ale to jen můj sugestivní pohled.
K samotnému příběhu, no upřímně nezaujal mně. Přitom knihy, kde se prolíná přítomnost a minulost čtu ráda. Zkrátka to nebyl můj šálek kávy, pro mě psáno nezajímavě, knihu jsem 3x odložila a nechtěla se vracet, ale nakonec jsem dočetla. Vzhledem k tomu, že jsem knihu četla déle než obvykle, zřejmě mi utekly podstatné informace s závěr jsem moc nepochopila.

cinapo
03.08.2020 3 z 5

(SPOILER) Nebyla špatná, jen jsem pořád čekala to vyšetřování a hledání zmizelé a ono pořád psychologický rozbor pocitů té či oné postavy. Ne, že by mě takové rozbory nebavily, ale asi ne v této knize. Furt jsem si říkala jako ten oslík ze Shreka: "..a kdy už to (pátrání) bude?" a ono ne a ne. Zhruba poslední třetina se však rozjela a vše, co se týká postav, do sebe překvapivě pěkně zapadlo. Nakonec se jen tak úplně mimochodem dozvíme, jak to vlastně s tou ztracenou dívkou bylo (pokud jsem to správně pochopila). Dát méně než tři hvězdy by bylo nefér, takže tři.

Kniha Labyrint v seznamech

v Mé knihovně54x