Ladovy veselé učebnice (1) - Savci přehled
Josef Lada , Ladislav Stehlík
Po dlouhých desetiletích znovu vychází Ladovy veselé učebnice! V prvním díle, věnovaném savcům, se děti dozvědí mnoho zajímavostí například o bobrech, jezevci, velbloudovi či medvídku mývalovi. Víte, na čem si nejvíc pochutná ježek? Kolik dní vydrží dromedár bez vody? Proč zajíci ohryzávají kůru některých stromů? Vtipné ilustrace Josefa Lady doplňuje text Ladislava Stehlíka a pokaždé také krátká básnička. Reedice populární série!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ladovy veselé učebnice (1) - Savci. Přihlašte se a napište ho.
Legendární a úžasná nostalgická knížečka s obrázky pana Lady. Nezapomenutelné kouzlo pro malé děti. Dodnes vlastním tyto pohádky a velice ráda jsem z knihy předčítala i svému synovi. Za mně krásný průvodce dětskou fantazií.
Kniha Ladovy veselé učebnice (1) - Savci v seznamech
Jedna z dalších nádherných knížek od pana Josefa Lady. Společně s dětmi jsem si užívala naučné povídání o zvířátkách, nádherné kresby a úžasné básničky ke každému savci. Moc se nám knížka líbí.
Krtek
Málokdy se podaří uvidět v přírodě krtka, protože většinu života prožije ve tmě pod zemí. Tam si razí dlouhé chodby jako havíři, ale nepotřebuje při své práci světlo jako oni. Má k práci pod zemí přizpůsobeno celé tělo. Černý a jako samet hustý kožíšek nepropustí ke kůži ani zrníčko země.
To mám dřinu, to mám dřinu,
dělám samou havířinu.
Věřte, je to námaha.