Lady Aradia: Skutečný příběh české dominy přehled
Lenka Blažejová (p)
Už odmalička jsem byla jiná než ostatní holky. Přitahovalo mě oblečení z kůže, kožešiny a boty na vysokých podpatcích. Černá a červená byly moje barvy. Černá, symbolizující temnotu. Červená, vášeň. Temná vášeň. To je to, co mě provází celý můj život. A také neúcta k autoritám. Vždycky jsem s nimi bojovala. Snad proto jsem šla studovat psychologii. Abych se vyznala sama v sobě. A taky proto, že mě vždycky zajímalo, po čem ostatní touží v sexu. Mým osudem bylo stát se dominou. Už více než dvacet let plním nejtajnější přání svých klientů. Přání, která mnohdy neznají ani jejich vlastní ženy. Mým životem se stal svět BDSM. Nestydím se za to, protože to jsem já. Lady Aradia.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lady Aradia: Skutečný příběh české dominy. Přihlašte se a napište ho.
Líbilo se mi střídání vyprávění a popisu různých fetišů. Za mě celkem poučené, co všechno lidi vzrušuje.
Autorka vytvořila neuvěřitelně oslnivý a otevřený pohled do světa své vlastní existence v této knize. Tato autentická zpověď nás zavádí do světa temné vášně a osobního osvobození, které se mnohdy skrývá za zdmi naší běžné každodennosti. Od první stránky jsme vtaženi do příběhu, jak otevřeně hovoří o svých odlišnostech od mladí, o vášni pro barvy černou a červenou, které symbolizují temnotu a vášeň. Je to odvaha sdílet svůj osobní příběh a nahlédnout do nitra svého vlastního já, což z ní činí nejen dominu ve světě BDSM, ale také silnou a inspirativní osobnost. Příběh o tom, jak se Lenka stala Lady Aradiou, se stává poutavým průvodcem světem BDSM. Styl psaní autorky je poutavý a svižný, což vás drží v napětí od začátku až do konce. Lenka se nestydí za svou identitu a právem se hlásí k tomu, kdo doopravdy je - Lady Aradia. Její odvaha otevřít se světu a sdílet svůj jedinečný příběh poskytuje čtenářům nejen pohled do světa BDSM, ale také inspiruje k přijetí vlastní identity a vášně. Je to fascinující pohled do světa BDSM, ale také poutavý příběh o osobním objevování, akceptaci a odvaze být sám sebou. Bylo to skvělé a knihu jsem si fakt užila.
Kniha Lady Aradia: Skutečný příběh české dominy v seznamech
sex sexuální úchylky láska erotika sexualita životní styl BDSM domina sexuální deviace
2007 | Domina |
2012 | Klíč k pásu cudnosti |
1998 | Povolání domina |
2021 | Lady Aradia: Skutečný příběh české dominy |
2010 | Daň z orgasmu |
Tohle teda byla jízda. Přiznám se že jsem vlastně vůbec netušila co mám od knihy očekávat. Určitě v ní nehledejte žádnou akci.
Vlastně na knize kromě toho že byla výborně napsaná, nemám co hodnotit. Je to životní příběh, prošpikovaný peprnými sexuálními praktikami a to mi úplně nepřísluší soudit. O hodně sexuálních fantaziích jsem dosud neměla ani tušení, a přiznám jsem že nad některými jsem i kroutila hlavou, jindy jsem se musela vyloženě smát. Dokonce jsem se i trochu inspirovala.
Samozřejmě jsem si Lady Aradiu musela hned hodit do Googlu. Přikládám i ukázku z textu, který má na svých oficiálních stránkách. Trochu jsem si tam početla, a je to fakt zajímavý.
Určitě doporučuji knihu přečíst. I mě samotnou překvapilo, kolik toho vlastně o tomto odvětví ještě nevím.