Lady Diana - Diana, královská rodina a já přehled
Arthur Edwards
Kniha z pohledu královského fotografa.
Literatura naučná Biografie a memoáry Obrazové publikace
Vydáno: 1995 , MustangOriginální název:
I'll tell the jokes Arthur
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lady Diana - Diana, královská rodina a já. Přihlašte se a napište ho.
Knížku nemůžu posoudit,nemůžu ji sehnat.Ale pro eventuální zájemce-koupila jsem anglickou knihu Arthura Edwardse Magical Memories(updateované vydání-kolem 450kč)kde je spousta řekla bych moc pěkných fotek.Kniha je rozdělena do několika kapitol(královna,královna matka,Diana,Charles a Diana,Camilla,Charles,Camilla a Charles,Kate a William-končí fotkami před porodnicí po narození prince George,a pár dalších.)Jen kdyby měl někdo zájem.
Poslední dobou si vybírám knihy, které mě ve finále moc nebaví, ale je mi líto je nedočíst, když už je mám rozečtené. Příkladem je i tato kniha. Styl, jakým je kniha napsaná mě ani nenadchnul ani neurazil.
Nejvíc mě vadilo to, že autor neustále přeskakoval na různé roky. (jednou psal např. o roce 1988, za chvíli o roce 1992 a najednou byl zase v roce 1986)
Kniha Lady Diana - Diana, královská rodina a já v seznamech
Kniha dostižena a velice potěšila.Ačkoli autor je fotografem dost nechutného plátku, kromě obrany svého písečku ve smyslu "co je špatného na focení lidí v soukromí" je kniha překvapivě nebulvární.Některá jeho tvrzení jsou dnes po letech už vyvrácena ale celkem má (podle mě)rozumné názory,docela se snaží být objektivní,v prostředí o kterém píše se rozhodně vyzná a přemýšlí o něm zřejmě víc než úředníci královny.Kdybych myslela že to pomůže,poradila bych jim aby si pasáž o práci na veřejném obrazu monarchie nechali vytetovat.