Lahůdková kuchyně přehled
Marie Janků Sandtnerová
Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit... Příprava studených lahůdkových pokrmů v domácnosti... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lahůdková kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Lahůdková kuchyně v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 5x |
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
kuchařky pomazánky studená kuchyně kuchařské recepty jednohubky, chuťovky