Do ložnic je vidět přehled
Erle Stanley Gardner
![Do ložnic je vidět Do ložnic je vidět](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136031/do-loznic-je-videt-136031.jpg?v=1348298155)
Lam & Coolová série
Dobrodružství dvou soukromých detektivů-Donalda Lama, muže přitažlivého zevnějšku, který se nyní právě zapletl do tísnivých souvislostí tří vražd, a Berty Coolové, drsné ženy s mužským vystupováním, která Lamovi pomůže z nebezpečí...
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 1998 , Josef LukasíkOriginální název:
Bedrooms Have Windows, 1949
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Do ložnic je vidět. Přihlašte se a napište ho.
![cukrovka cukrovka](https://www.databazeknih.cz/img/users/83_/83094/m_cukrovka-n8s.png?v=1540826090)
29.10.2023
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Čtivá detektivní klasika. Měla jsem trochu zmatek ve všech těch postavách, ale četlo se to dobře.
Kniha Do ložnic je vidět v seznamech
v Mé knihovně | 89x |
1976 | ![]() |
1974 | ![]() |
1984 | ![]() |
2000 | ![]() |
1968 | ![]() |
Trochu jsem se ztrácela v postavách, ale jinak napínavé čtení. Jen seržant Sellers tady byl na facku. Tvrdohlavý jako mezek. Donald mu strkal důkazy přímo pod nos, ale on je vidět nechtěl a umanutě šel za přímočarým jednoduchým řešením. Kdyby se alespoň obtěžoval ověřit si jednu díru... Ještě že zasáhla Berta, která jediná Donaldovi v poslední vteřině věřila.