Lama družičkou přehled

Lama družičkou
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436866/bmid_lama-druzickou-THs-436866.jpg 4 12 12

Potřebujete družičku? Není prob-lama! Lama Lulu miluje, když může pomáhat lidem. A tak když se na farmě, kde žije, chystá svatba, nemůže se Lulu dočkat a vše si chce vzít pod svoje kopýtko. Ovšem čím víc se snaží pomoct, tím víc se jí to vymyká z nohou… Podaří se nové kamarádce Lulu, Amale, zachránit svatební den?

Literatura světová Humor Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress

The Llama Bridesmaid, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lama družičkou. Přihlašte se a napište ho.

Laféeverte
14.10.2024 3 z 5

Jak už tady zaznělo, příběh sám je jednoduchoučký a velmi americký. Už od první kapitoly je vám naprosto jasné, kam to bude směřovat. Ale hlavní hrdinka lama Lulu je vážně milá a vtipná, nemluvě o neposlušném malém beránkovi, takže to určitě nebyla žádná ztráta času.

broskev28
14.06.2023 4 z 5

Knížku si vyprosily děti v naší knihovně, takže jsem ji koupila s tím, že ji prostě nějak přetrpíme. Když jsem se k ní konečně dostala a zhltla jsem ji, příjemně mě překvapila. Ano, je to jednoduché až primitivní, navíc sluníčkově americké a vdávací (už v útlém věku!), ale Lulu je prímová, a její dorozumění s ostatními zvířaty na statku skvělé - prostě terapeutka jak se patří. Ošklivá Stella byla po zásluze poplivána, takže jsem byla spokojená.
Ovšem mě osobně nadchlo nejvíce:
"Kam na svatební cestu? Slyšela jsem, že v Bééééskydech je nádherně!"

PéťaH.
16.12.2020 5 z 5

četla jsem na dobrou noc 5 leté dcerce. Zamilovala si od té doby lamy. Knížka se nám moc líbila a tak jsem od autorky z knihovny půjčili jinou, kterou právě čteme.

Knižní novinky (18. týden)

26.04.2020

Kniha Lama družičkou v seznamech