Všechno, co jsme měli přehled

Všechno, co jsme měli
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495221/bmid_vsechno-co-jsme-meli-iK5-495221.jpg 4 316 316

Láska a důvěra série

1. díl >

“Nesnáším to. Nesnáším tuhle nejistotu, ten skličující pocit na hrudníku, který mi říká, že jsem v nebezpečí. Ještě před rokem by mi sotva něco nahnalo strach. Přece jsem také byla ještě ta nebojácná Kate naivně běžící životem s rozpřaženýma rukama.” Otevřená, optimistická, veselá – to je Kate. Dokud ji nevykolejí hluboce traumatická událost. Jen jedno jediné ji drží nad vodou: její sen o vlastní kavárně. Když dostane šanci pronajmout si malý krámek v Londýně, vsadí vše na jednu kartu. Ale nepočítala při tom s Aidanem. Synovec majitelky chce prodejnu proměnit ve své knihkupectví. Aby si mohla splnit svůj sen, musí Kate s Aidanem spolupracovat. Během toho se k sobě dostávají nebezpečně blízko. Ale Kate si nemůže dovolit, aby někdo nahlédl pod její fasádu a objevil, že má duši roztříštěnou na tisíc kousků… Dojemný milostný román, který se vám dostane pod kůži.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

Everything We Had, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno, co jsme měli. Přihlašte se a napište ho.

JaneH
včera 4.5 z 5

(SPOILER) Kniha, kterou jsem si v knihovně vybrala tak trošku omylem. Nejvíce mě na ni zaujalo místo, kde se děj odehrává - knihkupectví spojeno s kavárnou. To zní totiž jako sen!
A musím uznat, že jsem se s hlavními postavami celkem brzo zžila a jejich příběh mě velmi bavil. Bylo to nenucené, romantické, ale zároveň se děj dotkl i důležitých témat. Za mě to bylo velmi příjemné čtení. Jen mě mrzelo, že děj skončil podle mě o trošku dřív než musel. Snesla bych ještě dalších 50 stránek, kde bychom se dozvěděli, jak celý soudní proces dopadl.

ctenarkagabriel
07.12.2024 4 z 5

Příběh se odehrává ve voňavé kavárně, která je zároveň knihkupectví, to je ráj :-) Knížka se mi dobře četla, i když téma je náročné. Držela jsem hlavní hrdince palce, ať se se svou minulostí dokáže vypořádat.

Ludmila91
30.10.2024 5 z 5

Moc hezký příběh

Bouřlivá doba, Mysli na mě a další knižní novinky (32. týden)

07.08.2022

Kniha Všechno, co jsme měli v seznamech

Jennifer Bright (p)
německá, 1993