Láska a internet přehled

Láska a internet
https://www.databazeknih.cz/img/books/70_/70038/laska-a-internet-70038.jpg 4 16 16

Co všichni na tom internetu mají? Říkávala si patnáctiletá Žaneta udiveně, Ale jen do té doby, než ji kamarádky zatáhly do internetové kavárny a zasvětily ji do tajemstvi chatování. Dosud trošku zakřiknutá Žaneta najednou díky klávesnici a počítačové obrazovce získá kuráž a její dopasavad klidný a pomalý jednotvárný život se mění. Žaneta získává nejen kamarádky, ale také kluka, po němž dlouho toužila.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska a internet. Přihlašte se a napište ho.

Crazyberuska
17.12.2024 2 z 5

Kniha pro pubertální dívky se mi dostala do rukou kvůli výzvě. Mladé slečny se do ní jistě začtou, já už jsem o 30 let dále, takže se nad příběhem mohu jen pousmát. Ale nebyli jsme jiní. Sice jsem měla internet až jako pracující, ale vzpomínám si na to chvění při chatování a seznamování. Jen jsem brzy přišla na to, že tento způsob seznamování se mi nezamlouvá a také jsem nikdy neměla ambice rozjet chatování s několika kluky najednou, jak to baví Žanetu v knize. Také přišla na to, že mít dva kluky by také mohlo nakonec znamenat nemít žádného. Ale vše dobře dopadlo.

Vendulik
13.06.2012 5 z 5

Docela dobrá kniha. Mohu doporučit :)

mony-c
05.04.2012

Celkem těžko jsem se vžívala do děje, ale nakonec jsem se do čtení tak položila a užila si to :) doporučuji :)

Kniha Láska a internet v seznamech

2007  75%Já, Sindy
2002  78%Lásku neutajíš