Láska a jiné nemožnosti přehled

Láska a jiné nemožnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42319/laska-a-jine-nemoznosti-42319.jpg 4 39 39

Cesty lásky, ztráty a bolestných absurdit moderního života v dojemném, ironickém a upřímném románu vysoce uznávané spisovatelky Ayelet Waldmanové. Když Emilii zemře její novorozená dcera, přivádí ji pohled na kterékoli jiné dítě k slzám. Středeční odpoledne trávená ve společnosti nevlastního syna — obsedantního a vševědoucího předškoláka Williama vytrubujícího do všech stran moudra své matky — ji tlačí na okraj vlastních možností. A když se jeho nekonečné dotazy začnou obracet ke smrti jejího miminka, Emilie je v koncích. Copak nikdo nechápe, jak časově náročná sebelítost vůbec je? Skrze mnohé nezdařené pokusy navázat vztah s Williamem si Emilie uvědomuje ironické kouzlo rodinného života. Mezinárodní bestseler - podle románu natočil režisér Don Roos v roce 2009 film s Natalií Portmanovou v hlavní roli.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Jota

Love and Other Impossible Pursuits, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska a jiné nemožnosti. Přihlašte se a napište ho.

VeruRomanská
03.12.2017 3 z 5

Nebylo to špatné, takový lepší průměr. Četla se dobře a nenudila jsem se u ní.

MíšaS.
30.04.2017 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Měla jsem neustále pocit, že je mi to téma nějak známé, a po čase jsem si uvědomila, že jsem viděla film, který se mi také velmi líbil.

studentice
17.10.2013 3 z 5

Pro mě trochu zklamání. Zajímavé téma, od jehož pojetí jsem čekala trochu víc.

Kniha Láska a jiné nemožnosti v seznamech

Autorovy knížky

Ayelet Waldman