Láska k černé pasažérce přehled
Nina Nicolai
Mladou atraktivní architektku povolá její šéf narychlo do Mnichova. Zajistí jí letecké spojení soukromým letadlem. Maxmiliana nastoupí do letadla na poslední chvíli před odletem, padne na ni veliká únava a usne. Když se probudí, letadlo je již ve vzduchu. Osloví pilota, ale ukáže se, že ten o ní nic neví, nezná ji a tváří se velmi nepřátelsky. Dostane se Maxmiliana bez komplikací do Mnichova?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1993 , Ivo ŽeleznýOriginální název:
Verliebt in einen blinden Passagier, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska k černé pasažérce. Přihlašte se a napište ho.
Sladárna, ale hezky napsaná. Je to jako sen. Maximiliána vleze do cizího soukromého letadla, probudí se v Itálii. Všichni z pilotových příbuzných ji hned obletují, babička ji ubytuje a David se do ní zamiluje i jeho bratr Daniel . Štěsti se jí pokusí zkazit intrikánka Verena. David nehavaruje, jen Daniel si trochu nabourá auto. Anotace je mylná.
Kniha Láska k černé pasažérce v seznamech
1993 | Láska k černé pasažérce |
1993 | Osudová výhra |
1994 | Láska v Acapulcu |
1994 | Na lásku nemám čas |
1996 | Ve stínu krásnych sester |
Vyloženě prázdninové čtení.
Jak zde bývá zvykem, dojdou normostránky, takže se napřed složitě popisuje každý prd, a na poslední stránce se bleskově všechno vysvětlí a vyřeší.
Byla vážná, chytrá a suverénní, působila nepřístupné a přesto z ní vyzařovala laskavost, její srdečnost, její prostý a přitom elegantní zjev ho poutal. Což nedává smysl :-)
Ale to nevadí, je tam léto, slunce, dovolená, láska, zápletka, hepík,
tudíž vše, co člověk od brakové literatury požaduje.