Láska mezi vločkami přehled
Tonia Krüger
Studentku anglické literatury Febe čekají osamělé Vánoce jen ve společnosti psa Hamleta a sebraných Shakespearových spisů. Programátor Liam jí ale nabídne, aby během rodinného setkání za tučný honorář sehrála jeho přítelkyni – chce ve své ex Charlotte vzbudit trochu žárlivosti. A možná ji i získat zpět. Ale vztahy se brzy komplikují, a čím víc to mezi Liamem a Febe začíná jiskřit, tím víc to k němu táhne i Charlotte. Podlehne Febe svým rozbouřeným citům, nebo dohraje roli falešné přítelkyně až do konce?... celý text
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , Fragment (ČR)Originální název:
All I (dont) want for Christmas, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska mezi vločkami. Přihlašte se a napište ho.
Jednoduchý vánoční příběh.
Kdy Liam, od kterého odešla snoubenka k jeho bratrovi, má trávit s rodinou Vánoce, požádá o pomoc Febe. Domluvený předstíraný vztah u Febe přeroste v lásku a Liamovi pomůže uvědomit, co je pro něj důležité a jak je pro něj důležitá Febe, která ho podporuje a ne jeho ex, kterou zajímá jen post na společenském žebříčku a je to manipulativní potvora.
Vánoce a vánoční období není pro příběh důležité.
Je to odpočinková laskavá kniha, příběh který nezarmoutí. Ale těší nás.
Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)
20.10.2024
Kniha Láska mezi vločkami v seznamech
(SPOILER) Milá oddechovka. Vynalézavý popis scén intimního charakteru už by byl bonus, takto neurazí, ani nenadchne.