Láska neumírá (2024) | Databáze knih

Láska neumírá přehled

Láska neumírá
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542169/bmid_laska-neumira.jpg 4 121 121

Říká se, že první lásky znamenají konec nevinnosti. Tato slova nemohou pro nikoho platit víc než pro Everlynne... Po velké tragédii ztratí vše, na čem jí záleží, a rozhodne se izolovat v Salemu a prakticky přestane žít. Když se však objeví pohledný Dominic, je stále těžší v tomto životě pokračovat. Everlynne znovu objevuje sebe sama, když vtom se znovu vynoří přízrak minulosti. Není nic horšího než být zamilovaná do dvou mužů. Zvlášť když vás jeden z nich nenávidí.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Beautiful Graves, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska neumírá. Přihlašte se a napište ho.

Kristy.Seb
14.02.2025 4 z 5

Věci, jež milujeme, nám říkají, co jsme.

Na průměrných lidech není nic revolučního. Nic dobrého z nich nevejde. Průměrnost je to samé, co pohodlnost.

Jediná věc, která dělá člověka bohatým, nejsou peníze, talent ani styky. Je to naděje, tam je život. A kde je život, je možné cokoliv.

Nakonec jsem byla celkem i milé překvapena. Dej se četl hezky a plynul. Hlavní zápletka mě teda dost překvapila. Ale jinak příjemné oddechové čtení.

Nermal
14.02.2025 4 z 5

Podle komentářů zde jsem toho moc nečekal, ale nakonec se mi to nezdálo tak špatné. Hlavně že jsme se protentokrát zbavili těch toxických příběhů a mohli si přečíst něco klidnějšího. Každému to asi nesedlo, ale mně se to četlo dobře i celkem rychle. Nejvíc mě asi šokovala hlavní zápletka.

happy19
30.12.2024 3 z 5

(SPOILER) Dočetla jsem komentáře a souhlasím,že počtení bylo občas nelogické a plné chaotických situací...zbytečně plné emocí nebo naopak,kde by jich bylo potřeba,naprostá absence...vztah k Ever jsem si nevybudovala...prostě mi nesedla.-/
Ta nerozhodnost(oči v sloup)...
Joe byl naopak skvělý!
Od čtiva p.Shen jsem čekala víc...občas se to stane,že samostatný kousek nezaujme na sto procent.
3*je za obálku.

,,Čas zahojí i tu nejhorší bolest."

Hodinářův trik, Zabít královnu a další knižní novinky (31. týden)

28.07.2024

Naděje je sen bdícího