Láska po řecku přehled
Kat French
Útěk na ostrov může být řešením všech problémů! Tři nejlepší kamarádky se rozhodnou koupit nádhernou vilu na odlehlém řeckém ostrově a provozovat v ní penzion, aby unikly od svých životních problémů. Stará vila vypadá jako dokonalý splněný sen, skrývá však nejedno překvapení – štědré zásoby ginu ve sklepě, pohledného, ale zadumaného souseda nebo nečekaný příjezd slavné rockové kapely a jejích přitažlivých členů. Dokážou se kamarádky díky novým zážitkům odpoutat od minulosti a začít znovu?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , MottoOriginální název:
The Bed and Breakfast on the Beach, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska po řecku. Přihlašte se a napište ho.

Typická přeslazená červená knihovna. Od knihy jsem čekala víc nápaditosti. Děj předvídatelný, nic moc se nedělo, ale když chcete vypnout a nezatěžovat hlavu, je to kniha pro vás.

Je léto, tak teď mám chuť na nějaké letní, oddechové čtení s nádechem moře, ale tahle knížka mě teda zklamala. Děj mi přišel nereálný, tři hlavní hrdinky nesympatické a jejich románky přitažené za vlasy. Zkusím se tedy poohlédnout jinde.
Knižní novinky (24. týden)
09.06.2019
Kniha Láska po řecku v seznamech
v Mé knihovně | 191x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Nemůžu se začíst. Jsem na straně 120, na čtení se netěším, vlastně nevím proč. Možná je to zvláštní melancholií, kterou ve mně knížka vzbuzuje. Nebudu pokračovat, i když je to docela zajímavé.
Tak jsem aspoň trochu listovala knížkou a z toho, co jsem letmo přečetla, se mi líbily stránky 308-312. To mě potěšilo, protože z příběhu těch dvou (F. a G.) mi bylo smutno, tak jsem ráda, že to pak autorka vymyslela takhle.