Sen noci univerzitní přehled

Sen noci univerzitní
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345064/mid_sen-noci-univerzitni-2LF-345064.jpg 4 210 210

Láska podle Shakespeara série

< 3. díl

Ačkoliv zbývá už jen několik týdnů, kdy musejí svou lásku tajit, vše se znovu komplikuje. Zdá se, jako kdyby se nová děkanka, která ve funkci nahradila Davida Granta, rozhodla Aubrey zničit. Nejen že jí vyčítá každé drobné pochybení v práci, navíc je přesvědčena, že mezi Aubrey a bývalým děkanem Grantem probíhalo něco víc než jen pracovní vztah. Daniel se zase stále potýká s temnými stíny své minulosti, jež ho neustále pronásledují. Mohou zachránit svůj vztah, když se vše zdá být proti nim?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

The Truest of Word, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sen noci univerzitní. Přihlašte se a napište ho.

tinka1974
15.11.2023 4 z 5

Sláva, celá série dočtená. Tohle mělo trochu lepší spád než předchozí díl. Nicméně mně by asi Daniel s těmi jeho překvapeními šel na nervy. Myslím, že z celé trilogie by se dala udělat kniha jedna, ale na druhou stranu, bylo se pořád na co těšit. A taky se vrátit do mladších let. Oba hrdinové jsou pěkně mladistvě střelení. Přečtěte si

Booky84
29.06.2022 5 z 5

Čtivá kniha určená pro všechny romantické duše. Tento díl se mi líbil ze všech nejvíce a jsem ráda, jak se příběhy jednotlivých postav hezky uzavřely. Určitě se k celé sérii někdy vrátím.

Kristy.Seb
30.05.2022 4 z 5

Trochu mě skoro mrzelo, že se v příběhu už neobjevila žádná zápletka. Ale asi už jsem zblbá z ostatních příběhů. :) Díl plný lásky!

Kniha Sen noci univerzitní v seznamech