Láska s chutí Orientu přehled
Anne Herries (p)
![Láska s chutí Orientu Láska s chutí Orientu](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162162/laska-s-chuti-orientu-162162.jpg?v=1368126361)
Když zajmou Harriet Sefton-Jonesovou piráti, ocitne se spolu se svou sestřenicí na trhu otroků. Tam je koupí Angličan ve službách mocného chalífa - krásná a mladá sestřenice se má stát první manželkou prince a Harriet jako pouhý přívažek má skončit v chalífově harému. Kásim býval anglický šlechtic, ale teď věrně slouží svému pánovi. Proto nedbá na Harrietiny prosby, aby se mohly vykoupit a navrátit se do Anglie. Nebo že by měl s Harriet jiné úmysly…?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , HarlequinOriginální název:
Bought for the Harem, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska s chutí Orientu. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Láska s chutí Orientu v seznamech
v Mé knihovně | 35x |
2007 | ![]() |
2009 | ![]() |
2009 | ![]() |
2005 | ![]() |
2003 | ![]() |
"Láska s chutí Orientu" je velmi slabou verzí autorčiny knihy "Z otrokyně královnou".
I když je to klasika od Herriesové. Pokud ji máte rádi, budete spokojení.
Za mě tomu chyběl žár, napětí. Kniha se čte pěkně, ale pomalu začne nudit. Romantiky je málo.
Dokola se opakují stejné debaty. Málo akce. Plno planých výhružek. Ploché postavy. Některé situace jsou až moc hloupé.