Láska se ukrást nedá přehled
Petra Lázničková
Zuzka má po maturitě, úspěšně složila přijímací zkoušky na vysokou školu, a tak má dobré předpoklady, aby si mohla užívat prázdnin – alespoň v mezích, které ji vytyčili starostliví rodiče. Jenže chvíle volna se jí hned na úvod zkomplikují, a shodou okolností se zároveň seznámí se skupinkou mladých lidí, do jejichž středu se snaží začlenit. Postupně ovšem zjišťuje, že s touto partou není všechno, jak má být. Čím se to zabývají při svých tajných akcích? A jakou roli při nich hraje sympatický Radek? A jakou roli bude hrát v Zuzčině životě?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska se ukrást nedá. Přihlašte se a napište ho.
Dobrá kniha, děj mě docela překvapil, ze začátku jsem si myslela že je to jen nějaká obyčejná parta. A už na začátku knížky mi tam nesedla Barbora.
Byla to taková oddechová kniha, když si chcete přečíst něco jednoduchého, krátkého a dobrého. Jinak mě kniha bavila a četla se velmi dobře. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Kniha Láska se ukrást nedá v seznamech
2009 | Silnější než láska |
2013 | Osudová |
2007 | Pod kůží |
2008 | Láska se ukrást nedá |
2006 | Hra o Milana |
Opravdu dobrá oddychovka. Děj byl zajímavý. Ta Barbora mi tam vadila, ještě že odjela! Konec také dobrý! ❤️