Láska v nebezpečí přehled
Laura Thorne
Helen, krásná dcera lorda Waterhouse, přímo hoří láskou a už se nemůže dočkat svatebního dne, kdy svůj život spojí s Robinem Bloomfieldem. Ví, že jí zajistí život odpovídající jejímu společenskému postavení, že i jako manžel bude pozorný a vášnivý a jejich vzájemné city budou kvést. Budoucí štěstí však záhy zkalí cosi hrozného: Helenin bratr je nalezen mrtvý a Robin je obviněn z úkladné vraždy. Před pomstou rodiny lorda Waterhouse musí uprchnout, a tak se v nebezpečí ocitá Helenino srdce, láska i věno...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Herz in Gefahr, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska v nebezpečí. Přihlašte se a napište ho.
Tentokrát bez hvězdiček. Dalšì sladká pohádka od této autorky a jelikož jsem četla hned po Medailonu,přišli mi některé věci stejné. Musím přiznat,že i to byl důvod mého,;rychločtení" :)
Kniha Láska v nebezpečí v seznamech
2010 | Medailon osudu |
2006 | V bouři vášně |
2007 | Rozhodnutí srdce |
2010 | Láska v nebezpečí |
No, tak jsem tedy sáhla po velmi lehkém čtení, které se mi mnoho let válelo v mé vlastní knihovně a jen zabíralo místo. Přečetla, protočila oči v sloup a věnuji do knihobudky. Co napsat - historická lechtivá romance, kdy se milují, pak nenávidí a zase milují. Prsa se dmou, úd v kalhotách povstal, tak rychle svatba ať je čest zachráněna :-)