Láska ve střihu cosplaye. 1 (2023) | Databáze knih

Láska ve střihu cosplaye. 1 přehled

Láska ve střihu cosplaye. 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513223/bmid_laska-ve-strihu-cosplaye-1-mgY-513223.png 4 76 76

Wakana Godžó je samotářský středoškolák s jasným životním cílem: stát se mistrem ve výrobě tradičních panenek Hina. Lidé jako Marin Kitagawa, třídní krasavice neustále obklopená širokým kruhem kamarádek, jsou pro Wakanu skoro jako bytosti z jiného světa. Díky náhodnému setkání se však jejich vzdálené světy nečekaně protnou. Jejich nový vzrušující život ve světě cosplaye právě začíná!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

その着せ替え人形は恋をする 1 (Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru. 1)

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska ve střihu cosplaye. 1. Přihlašte se a napište ho.

MagdaFish
31.01.2025 5 z 5

Téhle manze jsem se dlouhou dobu vyvýbala. Cosplay, taková volovina ...
Mea culpa, mea maxima culpa! Popel na hlavu sypat.
Je to roztomilé, je to (lehoulince) erotické a především je to neuvěřitelné vtipné.
Když se potkají dva nerdi, ponoření do svých světů a najednou zjistí, že i tak se jejich světy můžou protnout, je to prostě zábava.
Plus chudák Godžó, jehož zkušenosti s holkama se omezují na panenky Hina a teď ho Marin, největší kočka ze školy, žádá aby jí ušil kostým oblíbené herní postavy.
Scény s braním měr na kostým jsou rozhodně to nejvtipnější, co jsem v manze za dlouhou dobu četla.
Další díl doufám seženu co nejdříve.

lzap
10.11.2024 5 z 5

Kawai série, u nás moc ecchi žánr nevychází, takže proč ne. Postavy uvěřitelný, příběh s přímhouřením oka také a kresba parádní. Trefa do černého vydavatelství CREW.

Pro nezasvěcené pozor, ecchi žánr je lehce erotický. Sem tam jsou vidět kalhotky či podprsenka, ale není se čeho bát rozhodně se nejedná o nějaké porno. Je to nevinné, platonické, roztomilé, japonské a soudě podle popularity asi i nekonečné. Tuto sérii raději nesbírám, nechtěl bych ecchi obhajovat před manželkou. :-)

Kleio
23.10.2024 5 z 5

Anime adaptaci jsem si ihned oblíbila, takže jsem po manze sáhla automaticky a nezklamala mě. Je to takřka dokonalý mix roztomilosti, vtipu, romantiky a zajímavostí ze světa cosplaye, který dle mého zaujme jak ženskou, tak mužskou část čtenářstva. První díl je na množství ečči scének hodně bohatý, ale dá se to čekat. Kresba je v rámci žánru nadprůměrná a Marin už teď figuruje na seznamu mých oblíbených postav.

Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)

09.04.2023

Kniha Láska ve střihu cosplaye. 1 v seznamech