Láska, vztahy a přátelství přehled

Láska, vztahy a přátelství
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403038/bmid_laska-vztahy-a-pratelstvi-7aK-403038.jpg 4 377 377

Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska. Prvním krokem je vědomí. Chceme-li najít svobodu, musíme si uvědomit, čím opravdu jsme. Druhým krokem je přeměna. Musíme se naučit být duchovními bojovníky, musíme sledovat své akce a reakce, abychom se osvobodili od svých znalostí, jež nás zotročují. Láska je výsledkem dokonalého zvládnutí vědomí a přeměny. Z hlediska Toltéků tvoří všechno na světě láska.... celý text

Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Pragma

The Mastery of Love, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska, vztahy a přátelství. Přihlašte se a napište ho.

Metcheque
26.09.2024 3 z 5

Útlá brožurka dočtená za 30 minut. Myšlenky v ní obsažené nejsou úplně hloupé, ale je to takový poměrně naivní návod na to, jak být obestřený nekonečnou láskou anebo "najdi si smysl života v pár praktických krocích". V praxi jde o celoživotní, většinou neúspěšný, proces.

chovanec
21.09.2024 5 z 5

Kniha, která inspiruje čtenáře k návratu domů - k sobě, k sebereflexi a sebelásce - ne ve smyslu sobeckém = na úkor ostatních, ale naopak pro dobro sebe i dobro celku, jako cestu k vyléčení celku. Čte se dobře, snadno, netrápí čtenáře zbytečně příliš malými slovy a přespříliš stránkami. Nejde o kvantitu - spíš o kvalitu. Někdy mi stačilo přečíst pár vět a začalo mi to tak šrotovat, že jsem knihu zas musel odložit a zpracovat si to.

JointlieKat94
30.05.2024 3 z 5

Když jsem se po pubertě vrátila ke čtení, tak jsem začínala s tímhle autorem. Potřebovala jsem se trošku hnout v myšlení.. nějak si pomoci. A tohle byl výborný začátek.

Teď po letech nacházím na poličce knihy, které doposud nebyly přečtené, a tak skončily na mém TBR listu, no a tuto jsem si vytáhla na začátku května.

Moc se mi do ní nechtělo, ale vlastně mi zase hodně pomohla. K uspořádání těch správných myšlenek, k větší motivaci a touze po změně. A tak na mě tyto knihy prostě fungují.

Zde bylo pár fakt dobrých myšlenek, které jsem si musela poznamenat. A možná bych je měla přečíst i mamině..

"Není pravda, že po smrti půjdeme do pekla nebo do nebe. V pekle nebo v nebi žijete už tady na zemi. Peklo i nebe existují jen ve vaší mysli. Trpíme li dnes, budeme trpět i po smrti, protože mysl neumírá s mozkem."

A spousta jiného..

Líbilo se mi, ale stačí to na 3*. :)

Kniha Láska, vztahy a přátelství v seznamech