Láska za mizerných dní přehled
Ewald Arenz
Clara a Elias se setkají během prohlídky domu, který Clara prodává, a od prvního okamžiku vědí, že patří k sobě. Tím se všechno mění: Eliasovi je jasné, že se musí rozejít se svou přítelkyní Verou a zůstat s Clarou. I pro Claru nastává čas, aby se vzdala své samoty. Po divokém štěstí počátečních dnů následuje první zkouška oba o své lásce začínají pochybovat a musejí se rozhodnout, zda za ni budou bojovat. Může člověk s životními zkušenostmi najít ve zralém věku znovu či poprvé velkou lásku?... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2024 , HostOriginální název:
Die Liebe an miesen Tagen, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska za mizerných dní. Přihlašte se a napište ho.
Na knihu jsem se velmi těšila, ale asi jsem měla vysoká očekávání. Staré odrůdy mě naprosto pohltily a tak jsem čekala něco na stejný způsob, ale toho se mi úplně nedostalo. Hlavní hrdinové a jejich vzplanutí mi nějak nesedlo. Co se mi ale líbilo, byly ostatní vztahy v rodině. Kniha je napsaná dobře a překlad je taky dobrý, ale nějak jsem se nemohla začíst a vychutnat si to.
Láska si tady projevuje humor který se mi velmi líbil. Pohled na to jak se mají rádi sourozenci byl silný.
Vztahy, humor, nemoci a láska.
Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)
26.05.2024
Kniha Láska za mizerných dní v seznamech
S tvorbou Ewalda Arenze jsem se setkala před 3 lety díky jeho knize Staré odrůdy. Ty mě naprosto okouzlily. Loňská novinka Poslední léto mě sice tolik nezaujala, ale musela jsem si samozřejmě přečíst i jeho letošní novinku Lásku za mizerných dní.
V ní sledujeme příběhu dvou hlavních postav, které jsou pro sebe prakticky stvořené. Oba jsou si silného vzájemného pouta vědomi, ale otázkou zůstává, jestli se dokáží vzdát jistot ve svém životě a změnit ho pro tento vztah úplně od základů. Může taková láska skutečně překonat vše?
Láska za mizerných dní bylo opravdu krásné a dojemné čtení... a ke konci nezůstalo ani jedno oko suché.
Rozhodně se mi tato autorova kniha líbila více než Poslední léto, ale Staré odrůdy jsou zkrátka jen jedny. Určitě ale autorovu tvorbu zkuste, pokud ji ještě neznáte.