Hraj & předstírej přehled

Hraj & předstírej
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518763/bmid_hraj-predstirej-64c923f469b19.jpg 4 43 43

Láska ze Soho série

< 3. díl

V posledním díle trilogie z londýnského Soho sledujeme Briony, nadanou studentku herectví na prestižní královské akademii dramatických umění RADA, která trpí poruchou příjmu potravy, jak se seznámí a sblíží se spolužákem Sebastianem. Ten ovšem také nežije bezproblémový život. Trpí bipolární poruchou, která je příčinou toho, že opakuje ročník. Protože oba vyhráli konkurz na hlavní role v závěrečném představení Snu noci svatojánské, vzájemná přitažlivost a láska je při společném hraní spojí. Jejich psychické problémy však přinesou spoustu dramat, nedorozumění a míjení, která vypadají, že jejich vztah nenávratně ukončí. Ke šťastnému rozuzlení napomůže cvičení, které jim den před představením zadá režisér jejich představení místo generálky, a během něhož se sázka na pravdu a upřímnost ukáže být tou jedinou správnou cestou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

Play & Pretend, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hraj & předstírej. Přihlašte se a napište ho.

MagdalénaHa
10.10.2024 4 z 5

3. a jasně nejlepší díl série. Zatímco v předchozích dílech se autorka snažila dramatizovat relativně banální situace a témata, zde šla do hloubky. Zajímavý a celkem drsný námět duševních poruch se odehrává v hereckém prostředí, což emotivní situace ještě více umocňuje. Přitom vše působí přesvědčivě - možná tu autorka čerpá z vlastních zkušeností.

Terka18
05.06.2024 1 z 5

V příběhu bylo popsáno a nastíněno těžké téma. O kterém je potřeba vědět a mluvit. Protože takových lidi s takovými nemoci je spousta. Ale za mě to bylo strašně těžko psané. Celý příběh byl takový těžkopádný. Strašně špatně se mi to četlo. Nutila jsem se do čtení. Jsem zklamaná. Myslím, že se z příběhu dalo vytřískat daleko víc

verdulos7977
05.02.2024 1 z 5

Je mi jasné, že jsou na světě mraky lidí s těmito problémy, ale věnovat tomu třičtvrtě knihy ?? Dobré je, že si vůbec nemusíte číst díly předtím . Já je nečetla a o nic jsem nepřišla Začátek jsem jedním dechem hltala, vlastně jsem se zase zasnila o tom, jak super chlapi jsou. Pak jsem se nějak prokousávala a nechtělo se mi číst Bylo to prostě pro mě nudné Dostala jsem ke konci a opět, jako snad u každé knihy, jsem si řekla WOW, proč?! Proč to udělal ?? Bože Záměr autorky byl jasný, aby se dostalo k lidem, jak se chovat. Jen mám pocit, že se to sem prostě vůbec nehodilo :(

Poslední gambit, Kéž bys tu byl a další knižní novinky (46. týden)

12.11.2023

Kniha Hraj & předstírej v seznamech