Lásky čas přehled

Lásky čas
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532135/bmid_lasky-cas-6635f199c72c3.jpg 4 165 165

Za vším hledej kocoura! Jarní queer romance, ve které láska jen kvete. Teo se nedávno přestěhoval z Prahy na Moravu a ztěžka si zvyká na nový život. Nikoho tu nezná, navíc se jeho rodina jen pomalu vyrovnává s tetinou smrtí a provozováním kavárny, kterou po ní převzali. A protivný Villy z konkurenčního bistra mu to taky neulehčuje. Ten má ovšem řadu důvodů, proč být nepříjemný: Jeho utajovaný vztah se bortí, rodina ho nerespektuje a on sám vlastně neví, co od sebe čeká. Ještěže je tady kocour Tuňák – dokáže totiž oba nepřátele přimět, aby spolupracovali a možná víc než to.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lásky čas. Přihlašte se a napište ho.

sonaY7gQ
30.10.2024 3 z 5

Vlastně to vůbec není špatná kniha. Taková jednohubka, co přečtete za jedno odpoledne. Chyběla mi ovšem u ní hloubka. Vše je v podstatě vyřešené několika konverzacemi. Spousta zápletek vyzní do ztracena. (To vážně Danovi tak rychle odpustil?). Představa, že trauma se vyřeší tím, že si o něm jednou popovídáte je přinejmenším podivná. Vím, že je to YA žánr, ale i na ten mi kniha přijde poněkud povrchní.

KláraH.
27.10.2024 3 z 5

Omlouvám se autorkám za první horší hodnocení, ale tohle bylo až moc jednoduché. V podstatě mi to přišlo, jako když někdo vlastními slovy povídá, jak se dal s někým dohromady. Přitom jsem si několikrát říkala "aha, tak teď, teď přijde konečně nějaká ta zápletka!" A ono nic. Přitom možnosti by byly - Dan (tam byl aspoň náznak), Patrik, obě mámy... Ale nic. Princip situace - okamžitě vyřešeno.
Za mě promarněná příležitost a je to škoda, protože jinak se kniha čte s lehkostí.
A ano, obálka je hezká.

Verresa
31.08.2024 5 z 5

Krásná odpočinková kniha, která měla super postavy a děj se mi taky moc líbil. Příběh jsem prožívala s nimi a tuňák byl prostě parádní.

Rebel, Samotářka a další knižní novinky (16. týden)

14.04.2024

Kniha Lásky čas v seznamech