Lásky čas přehled
Alena Štraubová , Adéla Rosípalová
Za vším hledej kocoura! Jarní queer romance, ve které láska jen kvete. Teo se nedávno přestěhoval z Prahy na Moravu a ztěžka si zvyká na nový život. Nikoho tu nezná, navíc se jeho rodina jen pomalu vyrovnává s tetinou smrtí a provozováním kavárny, kterou po ní převzali. A protivný Villy z konkurenčního bistra mu to taky neulehčuje. Ten má ovšem řadu důvodů, proč být nepříjemný: Jeho utajovaný vztah se bortí, rodina ho nerespektuje a on sám vlastně neví, co od sebe čeká. Ještěže je tady kocour Tuňák – dokáže totiž oba nepřátele přimět, aby spolupracovali a možná víc než to.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lásky čas. Přihlašte se a napište ho.
![DadaRac DadaRac](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/170867/m_dancadragneel-CWu.jpg?v=1593020745)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Upřímně při prvním pohledu jsem nevěřila tomu, že by mě to mohlo nějak chytit. Třikrát jsme okolo ní prošla v knihovně a vždycky jsem si nebyla jistá jestli si ji půjčit, ale nakonec jsem jí vzala a nelituji.
Během dvou dnů (nemít děti tak to je za den) jsem příběh Villyho a Tea zhltla. Začátek je super, svěží a rychlý. Hrozně vtipný a krásný a pak se přesouvá k důležitému a je to furt perfektní. Nedokázala jsem přestat číst a dokonce mi bylo líto, že to končí...
Doporucuji všemi deseti
![Boogi Boogi](https://www.databazeknih.cz/img/users/41_/410908/m_boogi.jpg?v=1732478135)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Ale jo, takový normální oddechový příběh, od kterého nesmíte čekat nic velkého. Sama jsem do toho šla s tím, že to bude jedno klišé za druhým a ani jsem se nějak moc nepletla. Do půlky knihy jsem četla s celkem velkým nadšením, ale pak to začalo být poměrně nudné a nezajímavé, takže jsem měla trochu problém knížku vůbec dočíst. Co se mi líbilo a udělalo mi radost bylo použití moravských slov /vět, které do prostředí, kde se děj odehrává naprosto patří.
Rebel, Samotářka a další knižní novinky (16. týden)
14.04.2024
„Někteří lidi ti sloužijou jako zrcadla. Nastavijou ti odraz sebe samýho, kterej ne vždycky chceš vidět.“
Kniha Lásky čas v seznamech
v Mé knihovně | 110x |
Už dlouho jsem se chystala přečíst knihu kvůli jedné z autorek, kterou znám osobně. Nebylo to špatné, čtivé ,jen trochu málo uvěřitelné a hodně evokující Srdcerváče. Že by inspirace?