V podezření přehled

V podezření
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262972/bmid_v-podezreni-FlQ-262972.jpg 4 74 74

Laurie série

Televizní seriál o neobjasněných vraždách má úspěch a jeho producentka Laurie dostane šanci prozkoumat další tajemný zločin. V případu smrti studentky Susan je podezřelých příliš mnoho a ani jeden zřejmě nevypovídá zcela pravdivě. Pátrání zneklidní vraha: ten zkusí zlikvidovat svědky a unese i Laurii, aby se jí zbavil na stejném místě jako kdysi Susan.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Alpress

The Cinderella Murder, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V podezření. Přihlašte se a napište ho.

moudivlacek
10.07.2024 4 z 5

Taková poklidnější detektivka, která pořádný spád nabere až ke konci. Přesto jsem si ji vychutnala. Do popředí se zde opět dostává touha najít nové stopy a důkazy ve dvacetileté neobjasněné vraždě studentky Susan.
Laurie se svým týmem, otcem Leem, synkem Tommym a právníkem Alexem nutí tehdejší nejbližší Susan, aby odkryly svá nitra. Jenže jsou tu samozřejmě i tací, kteří touží vše nechat spát.
A tak tým Laurie bude bojovat i s příběhem Božích advokátů.
Sice tu není žádné krveprolití, žádné velké drama, přesto má příběh co říct. Těším se na další.

Marcik7
21.03.2024 3 z 5

Bylo to trochu pomalejší, na spádu přidaly kratší kapitoly, jinak trochu slabší kousek paní Clarkové.

Romcajs
19.07.2023 4 z 5

Dobrá detektivka na volný víkend. Krátké kapitoly, takže se dobře čte i při cestě do práce. V příběhu se objevuje náboženská sekta, což úplně nemusím. Toto je druhá detektivka od této autorky a musím říct, že jí chybí určitá autentičnost, či nějaká jedinečnost, pro co bych si její příběhy či hlavní postavy oblíbil a rád se k nim vracel.

Kniha V podezření v seznamech

Autoři knihy