Lední medvídek a pandy přehled
Hans de Beer
Lední medvídek série
Lední medvídek Lars se opět vydává za dobrodružstvím až na druhý konec světa! Tentokrát ho jeho zvědavý čumáček zavede z jeho domova na ledovém severním pólu až do čínského bambusového lesa a ke známé Velké čínské zdi. Právě tam se seznámí se dvěma zvláštními černobílými medvědy – roztomilými pandami. Jak ale zpátky na severní pól, domů za maminkou a tatínkem? Larsovi se opravdu moc stýská a začíná být zoufalý. Jeho noví chlupatí kamarádi si naštěstí vždycky vědí rady. Malý lední medvídek se odvážně vydává přes půlku zeměkoule, aby znovu viděl své rodiče a milovaný sněhový domov. Kouzelný příběh o přátelství ocení všechny děti od 3 let.... celý text
Literatura světová Pohádky a bajky
Vydáno: 2022 , PikolaOriginální název:
Kleiner Eisbär: Lars und die Pandabären, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lední medvídek a pandy. Přihlašte se a napište ho.
Larse mám moc ráda. Příběh s pandami se mi zdál trošku méně zajímavý, než ostatní. I tak jsem si ho ale ráda přečetla a těším se na další krásné ilustrace a příběhy ledního medvídka.
Na Larse nedáme dopustit - pomoc bližnímu a dobrodružství. Akorát nám vrtá hlavou, kam zmizela Lea, která s nimi v jednom z předchozích dílů zůstala na severním pólu
Kniha Lední medvídek a pandy v seznamech
lední medvědiAutorovy další knížky
1991 | Lední medvídku, kam pluješ? |
1991 | Lední medvídku, vezmi mě s sebou |
1991 | Lední medvídku, vrať se brzy! |
2019 | Lední medvídku, znáš cestu? |
2022 | Lední medvídek a pandy |
Jééé, to je krásný příběh. První seznámení s Larsem a doufám že ne poslední. Jdu do knihovny hledat další díly. Úžasné ilustrace.