Ledové království přehled
Walt Disney
Připrav se na mrazivý závan ledového vichru z hlubokých severských fjordů, zasněžených hor a nekonečných moří - zakletých do věčného ledu mocným kouzlem královny Elsy. U bran Arendellského království na tebe čeká princezna Anna. Vydej se s ní, se statečným mládencem Kristoffem, sobem Svenem a sněhulákem Olafem na nebezpečnou cestu, na které se dozvíš, zda opravdová láska překoná věčnou zimu. V této knížce najdeš oblíbenou pohádku ve formě románu. Je pro všechny, kteří milují dlouhé, poutavé příběhy, rádi a dobře čtou nebo poslouchají delší pohádky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledové království. Přihlašte se a napište ho.
Zakoupeno pro pravnučku k pátým narozeninám. Asi po měsíci mi mladí volali, že už to holkám předčítají po třetí. Dobrý nákup, jsem rád, že jsem se strefil.
Kniha Ledové království v seznamech
1992 | Dobrou noc |
1991 | Kuchařka kačera Donalda |
1995 | Lví král |
1991 | Veselé Vánoce |
2008 | Prasátko má narozeniny |
Příjemné čtení pro děti a nejlepší věc je, že mě to též moc bavilo. Takže je to spíše i pro dospělé ? :-) Disney ty pohádky prostě umí, jak animované v televizi tak i ty psané jsou nádherné.